Paylaşımı gören gözlerine inanamadı! Rezza Zarrab-Hadise-Seren Serengil bombası

Paylaşımı gören gözlerine inanamadı! Rezza Zarrab-Hadise-Seren Serengil bombası

ABD'ye kaçıp itirafçı olan ve bir süre cezaevinden kaldıktan sonra tanık koruma programı kapsamına alınan iş insanı Reza Zarrab'la ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Yolsuzluk skandallarıyla gündemde olan Zarrab şimdi de aşk hayatıyla magazin dünyasını sarsıyor. Zarrab ile Hadise'nin aş yaşadığını ileri süren Seren Serengil'e ünlü iş insanından yanıt gecikmedi. Zarrab sosyal medyada öyle bir paylaşım yaptı ki...

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Hadise- Reza Zarrab dosyasını tekrar gündeme getirdi. İkili arasında yaşanan mesajları ifşa eden Serengil'e Reza Zarrab'tan yanıt gecikmedi. Paylaşımları gören inanamadı

Magazin gündeminden düşmeyen Hadise- Reza Zarrab olayının boyutu değişti. Yıllardır hakkında çıkan haberler için sessizliğini bozan Zarrab, kendisiyle uğraşan Seren Serengil'i yerden yere vurdu. Paylaşımlarındaki tren detayı ağızları açıkta bıraktı.

hadiserezaebru.jpg

REZA ZARRAB SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programında kendisi hakkında yayınladığı iddialara Reza Zarrab'tan yanıt geldi. Zarrab'ın trenli vagon paylaşımı ise kafaları karıştırdı. Seren Serengil'den henüz bu iddialara yanıt gelmedi.

seren.jpg

Zarrab bir paylaşımında ise Hadise'nin şarkısıyla gönderme yaptı.

İşte Reza Zarrab'ın o paylaşımları

whatsapp-image-2022-11-26-at-22-05-31.jpegwhatsapp-image-2022-11-26-at-22-05-15.jpeg

whatsapp-image-2022-11-26-at-22-07-33.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN