Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Yeni sezon heyecanla bekleniyor!

Peaky Blinders 6. sezon ne zaman? Yeni sezon heyecanla bekleniyor!

Netflix'in sevilen dizilerinden biri olan Peaky Blinders 6. sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Drama türü dizilerden olan Peaky Blinders, 1919 yılında İngiltere, Birmingham'daki bir suç çetesinin başında olan Tommy Shelby'nin yaşadıklarını anlatıyor. Peki dizinin 6. sezon çalışmalarında son durum nedir?

Peaky Blinders dizisinin 5. sezonu Ekim ayında Netflix'te yayınlandı. Binlerce kişi tarafından beğeniyle takip edilen dizinin 6. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. BBC Cillian Murphy gangster draması olan dizi hakkında detaylar netleşiyor.

PEAKY BLINDERS 6. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son yıllarda büyük ilgi gören dizi Peaky Blinders, yeni 6. sezon bölümleriyle ekranlara ne zaman gelecek sorusunun yanıtı ise şu şekilde:

Peaky Blinders 5 ve 6. sezonlarının senaryosu birlikte yazıldı. 6. sezon çekimleri için çalışmalar da başladı. Peaky Blinders 6. sezon çıkış tarihi tam olarak açıklanmasa da önceki başlangıç tarihlerine göre, altıncı sezonun 2021’de yayınlanacağı düşünülüyor.

PEAKY BLINDERS KONUSU

1919 yılında İngiltere, Birmingham'daki bir suç çetesinin başında ne pahasına olursa olsun yükselmeyi kafasına koymuş, acımasız mafya babası Tommy Shelby vardır.

PEAKY BLINDERS OYUNCULARI

Başroldekiler: Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory

Yaratıcılar: Steven Knight

19-10/23/peaky-blinders-2.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN