Pelin Batu eşinden boşandı: Hayırlı olsun

Pelin Batu eşinden boşandı: Hayırlı olsun

Oyuncu Pelin Batu ile doktor eşi Macit Bitargil anlaşmalı olarak boşandı. 2018 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da evlenen ve bir çocukları olan çift, birbirlerinden tazminat talebinde bulunmadı. Pelin Batu'nun, duruşma salonu önünde gazetecilerin "Boşandınız bir şey diyecek misiniz" sorusuna "Hayırlı olsun" şeklinde cevap vermesi dikkatleri çekti.

Pelin Batu, 2018 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da evlendiği Macit Bitargil ile anlaşmalı olarak boşandı.

Çift geçtiğimiz aylarda anlaşmazlık yaşamış ve birbirlerine boşanma davası açmıştı. Boşanma davası bugün İstanbul 9. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Taraflar duruşmaya katıldı.

Çift, anlaşmalı olarak boşanırken çocuklarının ortak velayet olmasına karar verildi. Taraflar birbirinden tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

Pelin Batu, duruşma salonu önünde gazetecilerin "Boşandınız bir şey diyecek misiniz" sorusuna "Hayırlı olsun" şeklinde cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN