Pınar Altuğ'un 'koca' paylaşımına tepki: 6 yaşındaki kızdan haberiniz var mı?

Pınar Altuğ'un 'koca' paylaşımına tepki: 6 yaşındaki kızdan haberiniz var mı?

Ünlü manken ve oyuncu Pınar Altuğ, paylaştığı bir kareden dolayı tepki gördü. Eşi Yağmur Atacan ile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Altuğ'a takipçisinden şoke eden bir yorum geldi. Bakın Pınar Altuğ'a neden tepki verdi?

6 yaşında bir kız çocuğunun evlendirilmesi haberi Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken, siyasiler başta olmak üzere çok sayıda ünlüden de tepki yağdı. Bu olay sonrasında oyuncu Pınar Altuğ'un bir paylaşımı da tepki gördü. Eşiyle bir karesini Instagram hesabından paylaşan Altuğ beklemediği bir yorumla karşılaştı.

pinar.jpg

PINAR ALTUĞ'A ŞAŞIRTAN TEPKİ

Instagram hesabından, eşi Yağmur Atacan ile poz verdiği bir karesini paylaşan Pınar Altuğ, bir takipçisinin tepkisine neden oldu. Kullanıcı 6 yaşında evlendirilen kızı hatırlatarak "6 yaşındaki bir çocuğu babası ve annesi 27 yaşında bir adamla evlendirmiş haberiniz var mı Pınar Hanım?" yorumunu yaptı.

altug.jpg

ALTUĞ'DAN O YORUMA YANIT GECİKMEDİ

Pınar Altuğ ise bu yorum karşısında, "Evet var Instagram'ın bir post bir de story bölümü var sanırım sizin de bundan haberiniz vardır?" yanıtını verdi. Bir çok kullanıcı ise verilen tepkinin gereksiz olduğunu yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN