Pınar Deniz-Kaan Yıldırım'dan şaşırtan karar! Evini terk etti

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım'dan şaşırtan karar! Evini terk etti

Oyuncu Kaan Yıldırım- Pınar Deniz çifti ilişkilerini ciddiyete bindirdi. Aşklarını ele ele konsere gelerek ilan eden ikili bu defa aynı eve taşındı. Pınar Deniz'in sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ablasını takibe almasıyla evlilik yolunda ilerlediği iddiasını ortaya attı. Bakın çift en son ne yaptı?

Geçen günlerde sürpriz bir şekilde aşklarını ilan eden Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yıldırım'ın eski sevgilisi Hadise'nin boşanmasına denk gelen ilişki kafaları karıştırırken, yeni aşıkların evlilik yolunda emin adımlara gittiği söyleniyor. Yargı dizisinin güzeli Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evine taşındı. İşte detaylar.

pinar.jpg

EVİNİ TERK EDİP...

Sürpriz bir şekilde aşklarını ilan eden Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çifti evleniyor mu? Takvim gazetesindeki iddiaya göre; Pınar Deniz, radikal bir karar aldı.

pino.jpg

EVLİLİK PROVASI YAPIYORLAR İDDİASI

Güzel oyuncu evini terk etti ve köpeğini alarak, Kaan Yıldırım'ın Ulus'ta bulunan sitedeki evine yerleşti.

ppp.jpg

Diğer iddiaya göre ikilinin evlilik provaları yapmaya başladığı yönünde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN