‘Playback yapma’ diyen seyirciyi azarladı!

‘Playback yapma’ diyen seyirciyi azarladı!

Şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz akşam Aydın'da gerçekleştirilen bir festivalde sahne aldı, bir seyirciden gelen tepkiye çok şaşırdı.

Eski ve yeni şarkılarını Aydınlılar için söyleyen Burcu Güneş, istek üzerine yeni albümünden bol bol türküler de söyleyerek yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Gecenin ilk dakikalarında sahne önünde toplanan bir grup gencin arasına karışmış bir adam, sanatçıya sözlü tacizde bulundu. Sanatçının dikkatini çekmeye çalışarak yüksek sesle bağıran adam, Burcu Güneş'e "Playbackyapıyorsun, yeter.  Bize canlı söyle, arkadaki adamların da canlı çalmıyor zaten" deyince olanlar oldu. Bu sözler üzerine Güneş, sahnede resmen çılgına döndü.

Şarkıcı, “Yıllardır televizyonlarda bile daima canlı söylemeye gayret ediyorum. Bari konserimdeyken bana söylemeyin 'playback yapıyorsun' diye” sözleriyle tepkisini gösterdi. “Ama haklısınız aslında bu bir iltifat, sahnede playback kadar kusursuz ve iyi, hatta orijinalinden daha iyisini çalıyor ve söylüyoruz” diye sözlerine devam eden Burcu Güneş'e, konsere gelen binlerce kişi alkışlarla destek verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN