PUBG Lite Türkiye ne zaman çıkacak? PUBG Lite Türkiye oynamak isteyenlere müjde

PUBG Lite Türkiye ne zaman çıkacak? PUBG Lite Türkiye oynamak isteyenlere müjde

PUBG Lite Türkiye’nin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Tüm dünyada oynana PUBG oyun için PUBG Lite Türkiye’nin ne zaman çıkacağı araştırılıyor. 9 Mayıs’ta ön kayıtları başlayan PUBG Lite’ın Türkiye’ye ne zaman geleceği, en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki PUBG Lite Türkiye oynamak isteyenler ne zaman bu şansa erişecek? İşte PUBG Lite Türkiye’nin ne zaman geleceğine dair net tarih…

PUBG Lite Türkiye ne zaman çıkacak? sorusu, milyonlar tarafından merak ediliyor. Son zamanların en popüler oyunlarından olan PUBG’nin Lite serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. PUBG Lite için ön kayıtlar 22 Mayıs Çarşamba günü itibarıyla son buluyor. PUBG Lite Beta, test dönemi ile ilk olarak Brezilya ve Türkiye’de başlayacak. Ancak PUBG Lite için ön kayıt şartı aranıyor. Peki PUBG Lite Türkiye’de ne zaman oynanacak? İşte PUBG Lite Türkiye ile ilgili detaylar…

TÜM ARADIKLARINIZ İÇİN TIKLAYIN

PUBG Lite Türkiye’de ne zaman oynanacak?

PUBG Lite Türkiye için geri sayım başladı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan PUBG oyununun Lite sürümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. PUBG Lite Türkiye’de 23 Mayıs Perşembe gününden itibaren oynanabilecek. '#herkesePUBGLITE' sloganıyla dünyaya duyurulan PUBG Lite, düşüş sistemli bilgisayarlar için üretildiğinden dolayı Türkiye’de daha da fazla kullanıcıya erişecek. Her modern bilgisayar ve dizüstünde ücretsiz olarak oynanacak olan PUBG Lite oyunu için sistemin sosyal medya hesaplarını takip ederek, daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

19-05/22/pubg-lite-turkiye-ne-zaman-cikacak-pubg-lite-turkiye-oynamak-isteyenlere-mujdejpgg.jpg

PUBG Lite öne kayıtlarında rekor

9 Mayıs tarihi itibarıyla başlayan PUBG Lite oyununu, 21 Mayıs'ta ön indirmeye açılmış, Türkiye için kayıtlar da 23 Mayıs'a kadar devam edeceği bilgisi paylaşılmıştı. İlk iki hafta içerisinde 300 binden fazla ön kayıt alan oyun, bir rekora da imza atmış oldu. İlk 50 bin kayıtın ardından M416 Kaplan ve Çita Paraşütü hediye edildi. 150 bin kayda ulaştığı esnada hediyeler Gözlük (Sarı), Atkı (Siyah), Uzun Kollu Çizgili Gömlek (Sarı) ve PUBG Atkısı (Altın) olarak değişti. 300 bin kayıt sonrası Kanlı Askeri Pantolon ve Sporcu Üst (Kırmızı) ödülleri dağıtıldı.

 19-05/22/pubg-lite-turkiye-ne-zaman-cikacak-pubg-lite-turkiye-oynamak-isteyenlere-mujdejpggg.jpg

19-05/22/pubg-lite-turkiye-ne-zaman-cikacak-pubg-lite-turkiye-oynamak-isteyenlere-mujdejpggggggg.jpg

19-05/22/pubg-lite.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN