Reha Özcan, köpeklerin saldırısına uğradı: Bizim hatamız

Reha Özcan, köpeklerin saldırısına uğradı: Bizim hatamız

Oyuncu Reha Özcan, bir oyunun turnesi için gittiği Burdur'da çoban köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Köpeklerin bir suçu olmadığını ve kendi hatasının olduğunu belirten Özcan, "Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Kaçarken sol ayağımdaki alt baldır yaralandı ve orada travmatik bir şey oluştu. O yüzden yürüyemiyorum." dedi.

‘Bir Garip Orhan Veli’ oyununun turnesi için gittiği Burdur’da çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan oyuncu Reha Özcan, yaşadığı olayı sosyal medya üzerinden anlattı. Özcan, "Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok. Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık." dedi.

Instagram hesabından bir video yayınlayan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef Burdur turnesine çıktığımız zaman, Burdur'da köpeklerden kaçarken (bizim hatamız köpeklerin hiçbir suçu yok) Orada bir koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Çoban köpekleri de sürüyü korumak için bizim üzerimize doğru saldırdılar. Biz de kaçtık. Kaçarken sol ayağımdaki alt baldır yaralandı ve orada travmatik bir şey oluştu. O yüzden yürüyemiyorum.

UMARIM DAHA SAĞLIKLI ŞARTLARDA BULUŞURUZ

Burdur'da oyunu seyredenler de görmüştür zaten oturduğum yerden oyunu oynamak zorunda kaldım. Fakat canım hâlâ çok yanıyor. O yüzden 20 Mayıs'ta Zorlu Center'daki oyunumuzu iptal etmek zorunda kaldık. Daha doğrusu erteledik. Umarım 17 Haziran'da daha sağlıklı şartlarda buluşuruz.

KÖPEKLERİN HİÇBİR SUÇU YOK

Dediğim gibi köpeklerin hiçbir suçu yoktu. Hayvanların alanına biz girdik. Onlar da saldırdılar. Dursaydık belki bir şey yapmazlardı ama aramızda köpek fobisi olan arkadaşlar vardı. Yarma gibiler ama yine de korkuyorlar. Ben de korktum tabii ki... Kaçtık ve bu bizim hatamızdı.

HAYVAN SEVMEYENLERİN BU FIRSATTAN YARALANMAMASI İÇİN...

Hayvan sevmeyenlerin hemen bu fırsatlardan yararlanmalarını engellemek için yapıyorum bu açıklamayı. Suçlu bizdik. Hayvanların suçu yoktu. Çekimlere devam edebiliyorum. Diziye bir şey olacak diye korkmayın. Tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum."

OYUN ERTELENDİ

Reha Özcan’ın yer aldığı ‘Bir Garip Orhan Veli’ oyununun Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde dün akşam yapılması planlanan gösterimi ise haziran ayına ertelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN