Ren geyiklerinin arasında gizli bir kuş var! Sadece üstün zekalı olanlar 9 saniyede kuşu bulabiliyor!

Ren geyiklerinin arasında gizli bir kuş var! Sadece üstün zekalı olanlar 9 saniyede kuşu bulabiliyor!

Optik illüzyon: Bu resimde bir kuş göz önünde saklanıyor. Gizli kuşu 9 saniye içinde görebilir misin? Gözlem becerilerinizi şimdi test etmek için bu optik illüzyon mücadelesine katılın.

Optik illüzyonlar zekanızı test etmenin harika bir yoludur. Optik illüzyonlar beynimiz için çok ihtiyaç duyulan egzersizi sağlar. Optik illüzyonların düzenli olarak uygulanması, gözlem gücünüzü artırmanıza ve dikkatinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Hızlı bir mücadeleye hazır mısınız? Harika, o zaman bu optik illüzyon mücadelesinde 9 saniye içinde ren geyiği arasında saklanan bir kuş bulun.

kapak.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KUŞU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, toplanmış çok sayıda ren geyiğini görebileceğiniz şenlikli bir sahneyi tasvir ediyor. Görünürde saklanan bir kuş var ve görevi başarıyla tamamlamak için kuşu ren geyiği arasında 9 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Gözlem becerilerinizin bir testi olacak ve aynı zamanda dikkat sürenizi geliştirmeye yardımcı olacaktır.

GİZLİ KUŞU SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Optik illüzyonlar, kişinin gözlem yapma ve eleştirel düşünme yeteneğini değerlendirmenin en temel yollarından biridir. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olduğu düşünülse de, gerçek IQ seviyenizi belirlemenize yardımcı olabilecek daha gelişmiş yöntemler mevcuttur.

Buradaki zorluk, bir kuşu bulmak ve onu tespit etmek için 9 saniyeniz var. Olağanüstü gözlem becerilerine sahip kişiler, saklanan kuşu bulmayı daha kolay bulacaktır.

İlk kez deneyenler, ilginç olduğu kadar zorlayıcı da bulacaklardır. İlk kez deneyenler, deneyimli bulmacacılara göre daha fazla zamana ihtiyaç duyabilir. Kuşu gördünüz mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız kuşu bulabildiniz? Kuşun nerede saklandığını merak ediyor musun? O zaman aşağıda verilen çözümü kontrol etmelisiniz.

Kuş, görüntünün sol tarafında bir ren geyiğinin sırtında oturuyor olarak görülebilir. Söz konusu kuş kızıl göğüslü bir kızılgerdandır ve yine kırmızı olan ren geyiğinin burnuyla karışır.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN