Renault'un en ucuz en donanımlı modeli geldi! İkinci el fiyatına satışa çıkardı: Bu ay hemen alabilirsiniz

Renault'un en ucuz en donanımlı modeli geldi! İkinci el fiyatına satışa çıkardı: Bu ay hemen alabilirsiniz

2022 yılından pek çok kişinin otomobil fiyatlarından canı yanmıştı ve kimse rakamlardan tatmin olmuyordu. 2023 yılında otomobil fiyatında dev sürprizini Renault yaptı. Fransız devi olan marka 350 Bin TL'den araç satacak. İşte Renault markasının yeni modeli.

Renault'un en ucuz en donanımlı modeli geldi! İkinci el fiyatına satışa çıkardı: Bu ay hemen alabilirsiniz. 2022 yılı otomobil fiyatları için pek iç açısı değildi. Otomobil tiryakilerinin yüzünü güldürmeyen rakamlar yüzünden pek çok vatandaş illallah demişti. Fiyatların çok yüksek olması nedeniyle pek çok insan düşük rakamlı otomobil modellerini merak ediyordu. 2023 yılının sürprizini Renault markası yaptı. Bu model fransız devi bir marka. Yeni modeli ile birlikte alıcılara 350 Bin TL'lik tatmin edici bir model sunacak. Hem rakamı çok iyi hem de modeli. İşte detaylar...

araba

RENAULT'TAN 350 BİN TL'LİK OTOMOBİL SÜRPRİZİ

Otomobil sevenleri, araç alacakları ilgilendiren bir haber geldi. Renault markası son zamanlarda sürekli yüksel bir seyir izleyen otomobil fiyatları için bir güzellik yaptı. 2022 senesinde otomobil fiyatları 1 trilyondan başlıyordu. Çok yüksek rakamlar nedeniyle araç alımında da düşüşler yaşanmıştı. Tüm bu kötü araç piyasasında yeni bir sürpriz gelişme yaşandı. Renault markası yeni modelini tanıttı. Üstelik yeni modelin fiyatı yüzleri güldürüyor. 500 Bin TL'nin aşağısında bir araç bulmak neredeyse imkansız. Renault markası bunun kapılarını aralıyor.

Tüm gözlerin merakla beklediği o modeli tanıtıyoruz. İşte ünlü Fransız dev markası Renault'un 350 Bin TL'lik satış ile müşterilerine sunacağı o model.

Özellikleri, performansı, kalitesi, markası ve fiyatıyla oldukça tatmin edici özellikleri olan aracı tanıyalım.

araç

2023 yılında bir şey almanın neredeyse imkansızlaştığı bu zamanda böyle bir aracın piyasaya sunulması oldukça akıllıca bir hareket olmuş. Nitekim araç piyasasında bir düşüklük yaşanıyordu. Yüksek rakamlar nedeniyle kimse araç almaya yanaşmıyordu. Renault markasının bu modeli müşterileri memnun edeceğe benziyor.

araba

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN