Resimde farklı bir inek var! Farklı olan ineği bulan insanların IQ'su 140'ın üstünde çıkıyor' Yapabilir misin?

Resimde farklı bir inek var! Farklı olan ineği bulan insanların IQ'su 140'ın üstünde çıkıyor' Yapabilir misin?

Ara ve bul etkinliği, herkesin en sevdiği bulmacalar arasında yer alıyor. Aynı zamanda gözlem becerilerinizi ortaya çıkarmak için harika bir araçtır. Ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman bu görseldeki farklı olan tek ineği 5 saniye içinde bulun.

Ara ve bul etkinliği, bir görüntüde gizli bir şey veya nesne bulma kavramına dayanır. Kullanıcıların görüntüdeki nesneyi veya her hangi bir şeyi belirli bir süre içinde araması ve bulması gerektiğinden "ara ve bul" olarak adlandırılır.

Gözlem becerilerinizi test etmenin ve geliştirmenin en iyi yollarından biri olarak kabul edilir. Bu etkinliğin en güzel yanı, bireysel olarak veya gruplar halinde deneyebilmenizdir.

Bireysel girişimler, gözlem gücünüzü artırmanıza yardımcı olurken, gruplarda kimin en zeki olduğunu ortaya çıkarabilir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu kontrol etmek ister misiniz? O zaman şimdi bu mücadeleyi deneyin.

3-005.jpg

RESİMDEKİ FARKLI İNEĞİ 5 SANİYEDE TESPİT EDİN

Yukarıda paylaşılan görsel, yan yana duran inek gruplarını gösteriyor. Bütün inekler görünüş olarak birbirine benziyor. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, görseldeki diğer ineklerden biraz farklı olan bir inek var ve tek ineği 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Bu kolay bir meydan okumadır ve iyi gözlem becerisine sahip bir birey, zaman sınırı içinde farklı olan tek ineği bulabilecektir. Oyunu daha ilginç hale getirmek için süre sınırını düşürdük. Benzer görünümlü inekler arasında tek ineği bulmak zor bir iştir ve doğru cevabı bulmak için resme odaklanmalısınız. Farklı ineği fark ettin mi?

FARKLI OLAN TEK İNEĞİ GÖRDÜN MÜ?

Acele et, zaman bitiyor. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İnek görüntünün sağ yarısında değil. Ve… Süre doldu. Kaçınız resimdeki farklı olan tek ineği gördünüz?

Verilen süre içinde farklı olan ineği bulanlar, diğerlerinden daha çabuk fark etmelerine yardımcı olan mükemmel durumsal farkındalık ve gözlem becerilerine sahipti.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bazılarınız hala ineği arıyor olabilir. Merak etme, sizin için aşağıda çözümü sağlayacağız. Resme bir göz at ve resimde bulunan farklı ineğin nerede saklandığını öğren. Kırmızı işaretle vurgulanan ineğin çanı yoktur.

4-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN