Resimde kaç tane 9 olduğunu sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 7 saniyede buluyor! Zekanı test et

Resimde kaç tane 9 olduğunu sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 7 saniyede buluyor! Zekanı test et

Beyninizi test edecek zeka oyunu. Resimde çok fazla 8 sayısı var. Fakat aralarında gizlenen 9'ları bulman gerekiyor. Sadece 7 saniyen var. Bu resimli yapbozla görüş keskinliğinizi ve doğallığınızı test edin.

Bu eğlenceli zeka bulamcasını çözmek için arkadaşlarınıza ve ailenize meydan okuyun. Zeka oyunları, genellikle matematiksel bir denklemle değil, yaratıcılıkla çözülen bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi biraz harekete geçin ve 8 havuzunun içine saklanan 9 sayılarını tespit etmeye çalışın. Zamanınız şimdi başlıyor.

kapak.jpg

RESİMDE KAÇ TANE 9 BULABİLİRSİN?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, 8'lerin arasına gizlenen 9 sayılarını bulman gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, sıkı düzenleme ve benzer bir renk paletinin kullanılması işi zahmetli hale getiriyor.

Adına sadık, bu zeka bulmacası sizin için zor görünebilir. Ancak yine de cevabı iki kez denemeden aramayın.

GİZLENEN SAYILARI BULDUN MU?

Bir zeka oyunu, temelde mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bilmecesidir. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Zeka oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacaktır.

Kullanıcıların buradaki amacı, verilen süre içinde 8'lerin arasına karışmış 9 sayılarını bulmaktır. Kolay değil mi? Ama en kötüsü, sadece 7 saniyenizin olması.

Görüntü eşit olmayan bir şekilde bölünmüştür. Ancak bunu kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Şimdi en ufak bir ipucunu bile kaçırmamak için tüm satırlara ve sütunlara göz atın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resmin içine gizlenen 5 sayıyı 7 saniye içinde tespit ettiyseniz tebrik ediyoruz. Fakat cevabı hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, aşağıdaki resme bir göz atın. Resimde saklanan sayıları kırmızı çizgi ile işaretleyeceğiz.

2-033.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN