Resimdeki 8 kelimeyi 57 saniye içinde sadece IQ'su 140'ın üzerinde olanlar buluyor! Yapabilir misin?

Resimdeki 8 kelimeyi 57 saniye içinde sadece IQ'su 140'ın üzerinde olanlar buluyor! Yapabilir misin?

Kelime arama bulmacası, zeka seviyenizi anlamanın yanı sıra gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu bilmek ister misiniz? O zaman bu görseldeki tüm gizli kelimeleri 57 saniye içinde bulun.

İnternetteki en popüler aktivite biçimlerinden biri, gizli kelimeleri aramaktır. Boş zamanınızı geçirmek için harikadır ve aynı zamanda zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmek için iyi bir oyundur.

Bir kelime arama bulmaca oyununun temel önermesi, bir harf ızgarasında gizli kelimeleri bulmaya dayanır. Konsantrasyonunuzu artıracak ve gözlem becerilerinizi geliştirecek çok ilginç bir bulmaca çözme şeklidir. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? Şimdi bu kelime arama bulmacasını deneyin.

1-005.jpg

57 SANİYEDE İÇİNDE GİZLİ 8 KELİMEYİ BUL

Yukarıda paylaşılan resim, bir harf ızgarasını göstermektedir. Bunlar bir harf ızgarası gibi görünse de, bu harfler bir şekilde birleşerek 8 anlamlı kelime oluşturuyor ve sizin için zorluk, bu ızgaradan 8 kelimeyi 57 saniye içinde bulmak.

Gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yolu. Ayrıca, bir bireyin zekasını da test edebilir. Bu kelime arama bulmacasını çözmenin en iyi yolu, harfleri yukarıdan aşağıya, yandan, yukarı ve aşağı, ileri ve geri ve çapraz olarak gözlemleyerek anlamlı kelimeler aramaktır. Senin zamanın şimdi başlıyor. İyi şanlar.

Görüntüyü dikkatlice gözlemleyin ve onlardan anlamlı kelimeler çıkarmaya çalışın. Bu, orta düzeyde bir meydan okumadır ve iyi gözlem becerisine sahip kişiler, zaman sınırı içinde 5 kelimenin tamamını tespit edebilecektir.

Izgaradaki harflerin düzenlenme şekli, kelimelerin ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırıyor. Şimdiye kadar kaç tanesini fark ettin? En az 3-4 kelime bulabilenler iyi yapılmış bir iş için sırtlarını sıvazlayabilirler.

GİZLİ KELİMELERİ BULDUN MU?

Zaman yakında tükenecek. Süre bitene kadar tüm kelimeleri bulamazsanız merak etmeyin, sonunda çözümler sunacağız. Beyniniz için faydalı olmayacağından önce cevapları görmek için en aşağıya atlamayın.

Ancak, adil bir denemeden sonra bile tüm kelimeleri bulamazsanız, o zaman çözümlere göz atabilirsiniz. Tabloda tüm kelimelerin ne sakladığını merak mı ediyorsunuz? Açıklama için aşağı kaydırın.

KELİME BULMACASI CEVAPLARI

2-003.jpg

Aşağıdaki 8 kelime, kelime ızgarasında gizleniyordu. Sen hangilerini bulabildin?

1. Tarif
2. Baharat
3. Mutfak
4. Buzdolabı
5. Kahve
6. Açlık
7. Bitki

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN