Resimdeki ceylanı kimse göremiyor! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olan kişiler gizli ceylanı bulabilir!

Resimdeki ceylanı kimse göremiyor! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olan kişiler gizli ceylanı bulabilir!

Bu optik yanılsama resminde, bir ceylan ormanda göz göre göre saklanıyor. Ceylanı 13 saniye veya daha kısa sürede görebiliyorsanız kartal gözlere sahipsiniz. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Üç tür optik yanılsama vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel.

Optik illüzyonların popülaritesi son on yılda arttı ve giderek daha fazla insan optik illüzyon zorluklarını çözmeye ilgi duyuyor. Ayrıca, optik illüzyonların şizofreni gibi bazı zihinsel bozuklukları tespit etmede yararlı olduğu bulunmuştur. Normal insanları aldatan optik yanılsamaların şizofreni hastalarını yanıltmayacağı görülmüştür.

Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O zaman bu hızlı optik illüzyon mücadelesi son derece yardımcı olacaktır. Başlayalım.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ CEYLANI 13 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, içinde çalılar ve diğer bitki örtüsünü görebileceğiniz bir orman manzarasını gösteriyor. Ayrıca kavurucu sıcaktan gölge sağlayan ağaçlar da görülüyor.

Ağaçların ve uzun otların arasında çimenlere karışmış bir ceylan var.
Mücadeleyi başarıyla tamamlamak için 13 saniye içinde ceylanı bulmanız gerekiyor.

Bunlar gibi optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir.

IQ seviyelerinizin ne olduğunu gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

CEYLANI 13 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Ceylanın çimenlere karışma şekli ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırıyor.
Bu zorluğu zaman sınırı içinde tamamlamanın en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemektir. Bu optik illüzyon mücadelesi, gözlem becerilerinizi ve ayrıntılara dikkatinizi test etmek için tasarlanmıştır.

Ceylanı gördünüz mü? Acele et, zaman bitiyor. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Ceylan resmin sol tarafında değil. Artık çoğunuz ceylanı birkaç saniye içinde görebileceksiniz. Zaman birazdan sona erecek.

OPTİK İLLİZYON CEVABI

Süre doldu. Kaçınız gizli ceylanı gördünüz? Bazı kullanıcıların, olağanüstü gözlem becerileri sayesinde ormanda ceylan gördüklerini düşünüyoruz. Bazılarınız hala ceylanı arıyor olabilir. Endişelenmeyin, aşağıda çözümü sağladık.

Resimde ceylanın size doğru baktığı görülüyor, bu da onun resmin sağ tarafında bulunduğunu gösteriyor.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN