Resimli dikkat testi! 5 saniyede ters duran kuşu bulabilecek misin? Beyin gücünü kanıtla

Resimli dikkat testi! 5 saniyede ters duran kuşu bulabilecek misin? Beyin gücünü kanıtla

Resimli dikkat testinde 5 saniyede dikkat sorununu çöz. Dikkat testleri arasında en zor testlerden olan ters duran kuşu bulma testini pek çok kişi bulamıyor. Sende "Dikkatliyim" diyorsan 5 saniyede ters duran kuşu bul ve ne kadar dikkatli olduğunu kanıtla.

Zeka ve dikkat testleri herkesin merakla çözdüğü eğlenceli alanlardan biri. Sende zekana güveniyorsan vereceğimiz dikkat testi ile sosyal hayatında ne kadar dikkatli olduğunu göster. Vereceğimiz fotoğrafta kuşların arasında ters duran kuşu 5 saniyede bulmaya çalış.

DİKKAT TESTİ İLE KENDİNİZİ TEST EDİN! BEYİN GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN

Herkes tarafından merakla çözülen testler arasında yer alan dikkat testleri hem eğlence hem de kendisini test etmek için oldukça keyifli uygulamalardan biri. Gün içinde bazen dikkatsizliğimiz yüzünden çok fazla sorun yaşarken, bunu vereceğimiz testlerle en aza indirebilirsiniz. Görselde duran kuşlar arasında pek çok kişi 5 saniyede ters duran kuşu bularak zeka ve dikkat oranınızı ölçebilirsiniz.

RESİMDE KUŞLAR ARASINDA TERS DURAN KUŞU 5 SANİYEDE BULABİLECEK MİSİNİZ?

test.jpg

Dikkat testleri arasında en yayın olan görsellerden bir ters duran kuş fotoğrafı. Görselde gördüğünüz gibi çok sayıda kuşun arasında bir kuş ters durmakta. Fakat bu kuşu pek çok kişi fark etmiyor. Hem beyin gücünüzü hem de dikkatinizi test etmek için görseldeki ters duran kuşu saniyelerde içinde bulabilirsiniz. Bunun için sadece 5 saniyeniz var.

BEYİN GÜCÜNÜZ VE GÖRSEL ZEKANIZI BİRLEŞTİRİN

Görsele dikkatli baktığınızda kuşların hepsi düz dursada aralarında biri ters durmakta. Bunun içinde hem görsel hafızanızın hem de beyin gücünüzü kullanarak dikkat testinden geçebilirsiniz. Size bir ipucu: Kuşların kanadına odaklanabilirsiniz. Bu sizi doğru kuşu bulmaya itecektir.

kus1.jpg

CEVAP KUŞUN KANADINDA GİZLİYDİ

Eğer 5 saniyede ters duran kuşu bulamadıysanız kuşların kanadına dikkatli bakmanız durumunda ters duran kuşu bulabilirdiniz. Kuşlar deyince uçan hayvalar olarak aklımızda yer ediniyor. Bunun için bir kuş ters dönmesini anlamak için sadece kanatlarına bakmanız terli olabilirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN