Resimli Facebook, Instagram, Whatsapp üç aylar mesajları 2023

Resimli Facebook, Instagram, Whatsapp üç aylar mesajları 2023

Manevi iklim havasının önemli günlerden olan üç aylar yarından itibaren başlıyor. Bu anlamlı günleri tebrik ederek kutlamak isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalara başladı.. Vatandaşlar, Facebook, Instagram, Whatsapp üzerinden üç aylar mesajları gönderecek.. Yeni, farklı, dualı, hadisli üç aylar tebrik ve kutlama mesajları ve sözlerine dair detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Yarın manevi iklimin önemli günlerinin üç ayı başlıyor. Bu önemli günleri kutlamak ve kutlamak isteyen kişiler arama motorlarını araştırmaya başladılar. Vatandaşlar üç ay boyunca Facebook, Instagram ve Whatsapp üzerinden mesajlaşacak. 3 ay tebrik ve tebrik mesajlarının detayları ve yeni farklı çifte hadise dayanan sözler haberde mevcuttur..

dua

3 aylar Facebook, Instagram ve Whatsapp üzerinden sevdiklerine mesaj atmak isteyen milyonlarca insan bu konuda araştırma yapıyor. İslam alemi için önemli bir dönem olan üç aylar birçok hizmetle tamamlanır. Recep, Şaban ve Ramazan aylarından oluşan manevi iklimin yükseldiği bu özel gün, üç ay boyunca coşkuyla kutlanıyor. Üç ayların selam ve tebrik mesajları ve sözleri resimlerle anlatılıyor...

ÜÇ AYLAR TEBRİK VE KUTLAMA MESAJLARI 2023

dua

Aklınıza gelen güzel şeyler için dua edin. Bak bir yol olur, bir niyet olur, tanınır, yapılır. Bu güzel ayda dualarda görüşmek dileğiyle.

"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz" diyen Hazreti Ömer efendimiz gibi tüm işlerimizde dürüst olalım, akrabamıza karşı merhametli davranalım; ALLAH'tan gelenin ALLAH'a döneceğini unutmayalım. Üç aylar mübarek olsun!

Bu üç ayların tüm ülkeye barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.İçinde bulunduğumuz bu günlerin, kalplerimizin imanla dolmasına vesile olması duasıyla... Üç Aylarımız mübarek olsun.

ütün din kardeşlerimin dolu dolu geçireceği Mübarek Üç Aylarını tebrik ederim.

Affımıza vesile olması dileklerimle, mübarek Üç Aylarınızı tebrik ederim. İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu aylarda dualarda birleşmek dileğiyle, Üç aylarınız mübarek olsun

Üç aylar boyunca edeceğimiz her duanın bilincinde olmayı ihmal etmeyelim. Bol bol dua edelim. Rabbimizden isteyelim. Üç aylar Müslüman âleminde mübarek olsun.

ALLAH'ım, bizi mağfiretinden eksik etme. Bize acı. Recep ayındaki ibadet deryasından faydalanmamızı nasip eyle. Çocuklarımızı Şaban ve Ramazan ayının hürmetinden eksik koyma.

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, hayırlı 3 aylar dilerim.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.. 3 aylarınız mübarek olsun.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, 3 ayların mübarek olsun..

"Huzur bulmak istiyorsanız ezan ile dirilin namaz ile yaşayın" diyen Ebu Bekir Sıddık (r.a.) efendimiz gibi, üç aylar boyunca ibadetlerimizi eksiksiz olarak yerine getirmeye özen gösterelim. Üç ayların önemli gün ve gecelerini es geçmeyelim.

ÜÇ AYLARLA İLGİLİ HADİSLİ MESAJLAR

hadis

Şaban ayının faziletiyle ilgili üç hadis-i şerif:

Şaban, öyle faziletli bir aydır ki, insanlar bundan gâfil olurlar. Bu ayda ameller, âlemlerin Rabbine arz edilir. Ben de amelimin oruçluyken arz edilmesini isterim.[Nesaî]

Ramazandan sonra en faziletli oruç, Şaban ayında tutulan oruçtur.[Tirmizî]

Şaban'da üç gün oruç tutana, Allahü teâlâ Cennette bir yer hazırlar.[Ey Oğul İlmihali]

Receb ayının faziletiyle ilgili birkaç hadis-i şerif:

Haram aylar, Receb, Zilkade, Zilhicce ve Muharremdir.[İbni Cerir]

Haram aylarda Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri oruç tutana iki yıllık ibadet sevabı yazılır.[Taberani]

Haram aylarda bir gün oruç tutup bir gün yemek çok faziletlidir.[Ebu Davud]

Ramazan gelince, Allahü teâlâ meleklere, müminlere istiğfar etmelerini emreder.)[Deylemi]

Farz namaz, sonraki namaza kadar; Cuma, sonraki Cumaya kadar; Ramazan ayı, sonraki Ramazana kadar olan günahlara kefaret olur.[Taberani]

Peş peşe üç gün oruç tutabilenin, Ramazan orucunu tutması gerekir.[Ebu Nuaym]

Bu aya Ramazan denmesinin sebebi, günahları yakıp erittiği içindir.[İ.Mansur

Allah Teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder.[Gunye]

Kim Receb ayında, takva üzere bir gün oruç tutarsa, oruç tutulan günler dile gelip "Ya Rabbi onu mağfiret et" derler.[Ebû Muhammed]

Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Receb'in hepsini tutmuş gibi sevap verilir.[Miftah-ül-cenne]

Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib Gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.)[İbn-i Asâkir]

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN