Robert De Niro boğaz turu yaptı: Türk kahvesi yorumu dikkat çekti

Robert De Niro boğaz turu yaptı: Türk kahvesi yorumu dikkat çekti

İstanbul'u ziyaret eden dünyaca ünlü oyuncu Robert de Niro, Ayasofya Camisi'ne ziyarette bulunmasının ardından Boğaz’da tekne turu yaptı. Teknesine Alinazik yemeği siparişi veren Niro'nun Türk kahvesi için yaptığı yorum dikkat çekti.

Ortağı olduğu restoran için Baran Süzer'in daveti üzerine İstanbul'a ziyarette bulunan 78 yaşındaki Amerikalı aktör Robert De Niro, seyahatinin son günlerinde İstanbul'u gezdi.

De Niro, sabahın erken saatlerinde soluğu ilk olarak Ayasofya Camii'nde aldı.

Ardından Galataport'tan tekneyle Boğaz turuna çıkan Robert De Niro'ya Süzer'in yanı sıra yapımcı Gianni Nunnari de eşlik etti.

11.jpg

TEKNESİNE ALİ NAZİK SİPARİŞİ VERDİ

İlk gün ortağı olduğu mekanından dolayı Uzak Doğu mutfağını tercih eden Robert De Niro, bu kez tekne turuna özel olarak alinazik yemeğini sipariş ettirdi.

Baran Süzer, bununla kısıtlı kalmayan De Niro için usta şeflerin ellerinden birçok özel Türk yemeğini tekneye getirtti.

33.jpg

TÜRK KAHVESİ YORUMU: FANTASTİK!

Tur öncesi kendisine ikram edilen Türk kahvesini tadmayı da ihmal etmeyen usta aktör, kahveyi, "Fantastik!" diyerek, özetledi.

İstanbul Boğazı ve tarihi yapılar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Robert De Niro, tekneyle Tarihi Yarımadayı da gezdi.

22.jpg

HEDİYELİK TÜRK LOKUMU ALDI

Ayrıca Robert De Niro'nun uçağa binmeden önce pastaneye giderek, çok sayıda hediyelik Türk lokumu da aldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN