En romantik resimli Sevgililer Günü mesajları

En romantik resimli Sevgililer Günü mesajları

En duygusal Sevgililer Günü mesajları, karantinada geçirilen bu dönemde daha anlamlı hale geldi. Evlerde geçirilen Sevgililer Günü'nde çiftler, birbirlerine kısa ve uzun en güzel Sevgililer Günü mesajlarını Whatsapp ve SMS ile göndererek sevdiceğinin gönlünü fethediyor. İşte, resimli Sevgililer Günü mesajları...

En çok paylaşılan Sevgililer Günü mesajları, ilgi görüyor. Zira, koronavirüs salgını nedeniyle aramıza mesafeler girmesi dolayısıyla bu özel günde mesajlar göndermek veya sosyal medyada paylaşımda bulunmak daha anlamlı hale geldi. Siz de en anlamlı resimli Sevgililer Günü mesajlarını, en güzel kısa ve uzun mesajları SMS, Whatsapp, Facebook, Instagram'da paylaşarak sevgilinize sevginizi gösterebilirsiniz.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari1.jpg

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

* Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. Aşk'a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

* Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!

* Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

* Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim. aynalardan evvel… Dünyanın en güzeli sevgililer günün kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari2.jpg

EN GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

* Bir damla gözyaşı olup, göz bebeklerinde dolup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında ölmek isterdim.

* Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!...

* Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

* Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum! Sevgililer günümüz kutlu olsun.

* Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Öyle biri olacak ki her şeyi unutturacak… Ve diyeceksin ki… Bana içinde sen olmayan her şeyi unutturdun. Sen benim için işte öylesin aşkım sevgililer günün kutlu olsun.

* Verilebilecek en güzel hediyeydi, sevgilerin en yücesine tadılabilecek hazzın en doyumsuz olanıydı yaşadığım, koklanabilecek en güzel koku, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi yaşanmışlardan, duyulabilecek en ilk sıcaklık. Ve böylesi bir günde gelmesende görmesen de sevmesen de en büyük mutluluk, sesini duyabilmek, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana...

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari3-1518590354.jpg

EN DUYGUSAL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

* Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun...

* Sana bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

* Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

* Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ki huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

* Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari4.jpg

EN ANLAMLI SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

* Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgârlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

* Sevdiklerinizin sevgililer gününü kutlamayı, hediyelerle onları mutlu etmeyi ihmal etmeyin. İşte sevgilinize gönderebileceğiniz romantik ve duygu dola sevgililer günü sözleri;

* Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

* Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

* Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

* Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

* Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

* Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.

* Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari5.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari6.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari7.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari8.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari11.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari12.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari13.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari14.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari15.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari16.gif

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari17.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari18.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari20.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari19.jpg

18-02/14/sevgililer-gunu-resimli-mesajlari17-1518590541.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN