Rüyada ateş görmenin tabiri | Rüyada ateş görmek ne demektir?

Rüyada ateş görmenin tabiri | Rüyada ateş görmek ne demektir?

Rüyada ateş görmek, şansı temsil eder. Genellikle hayır ile yorumlanan Rüyada ateş görmek, rüya sahibinin devlet makamında görev yapan ve mevkii yüksek biri ile tanışmaya işaret eder. Pek çok farklı anlamı bulunan bu rüya ve çeşitli rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada ateş görmek, rüya tabircileri tarafından bahtın açılması ve kısmet olarak yorumlanır. Bununla birlikte, rüyada evin yandığını görmek, sönmüş ateş görmek ve kıvılcım görmek de en çok aranan rüya tabirleri arasında geliyor. Haberimizde rüyada ateş görmek ile ilgili farklı rüya tabirlerini bulabilirsiniz…

RÜYADA ATEŞ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ateş görmek, genellikle hayra yorulur ve kişinin kısmetinin açılacağına delalet eder. Özellikle iş yaşamında kişinin karşısına büyük fırsatların çıkacağı ve kazancının artacağı anlamlarını taşır. Aynı zamanda rüya sahibinin bir süreliğine işlerinin ters gideceği, artık iflasın eşiğine geldiği sırada işlerinin yeniden yoluna gireceği ve eskisinden daha fazla kazanç sağlayacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada görülen ateş, rüya sahibinin devlet kapısında önemli yere sahip biri ile tanışacağına da işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

EVİN YANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada evin yandığını görmek, rüya sahibinin yaşamında meydana gelecek olan sıkıntılara işaret eder. Rüyayı gören kişi, rüyasında evin yandığını ancak is olmadığını görürse, bu, ev haklından birinin umre ziyareti yapacağı şeklinde yorumlanır.

KIVILCIM GÖRMEK

Rüyada kıvılcım görmek, yaşanacak olan ayrılığa delalet eder. Rüyayı gören kişinin kısa süreliğine evinden ve sevdiklerinden ayrı düşeceği şeklinde yorumlanır. Rüyada görülen kıvılcım eğer rüya sahibinin üzerinde sıçradıysa, bu iş yerinde alacağı bir uyarıya işaret eder.

19-11/25/atesss.png

ÜZERİNİN YANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada üzerinin yandığını görmek, rüya sahibinin bir olay nedeniyle başının ağrıyacağı ve ağzının tadı kaçacağı şeklinde yorumlanır.

SÖNMÜŞ ATEŞ GÖRMEK

Rüyada sönmüş ateş görmek, toplum içerisinde itibar sahibi, eli açık, sözü dinlenen ve sevilen birinin vefat edeceğine işaret eder.

GÖKYÜZÜNDE ATEŞ GÖRMEK

Rüyada gökyüzünde ateş görmek, rüya sahibinin yaşadığı toplumdaki bazı insanların Allah’a isyan edeceğine ve O’nun kanunlarını çiğneyeceğine bu nedenle de günah işleyeceğine işaret eder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN