Rüyada ay görmek ne anlama geliyor? Rüyada ay görmenin yorumu

Rüyada ay görmek ne anlama geliyor? Rüyada ay görmenin yorumu

Rüyada ay görmek, kendi ayakları üzerinde duran ve kimseden bir şey beklemeyen kişiye işaret eder. Yaşadığı huzur nedeni ile kişinin kıskanıldığı şeklinde yorumlanan rüyada ay görmekle ilgili bilmeni gerekenler ve farklı rüya tabirleri karar.com’da…

Rüyada ay görmek, rüya sahibinin etrafında onun yaşadığı huzuru çekmeyen ve kıskançlık besleyen kişilerin olduğuna işaret eder. Ay tutulması görmek, büyük ay görmek ve aya ve yıldız görmek gibi farklı anlamları bulunan rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA AY GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ay görmek, rüyayı gören kişinin aile içinde bazı sorunlarla karşı karşıya kalacağı ancak hoşgörü ve sağ duyu ile sorunları aşacağı anlamını taşır. Rüyada ay gören kişi, her ihtiyacı olduğunda ve sıkıntıya düştüğünde ailesi ve sevdikleri tarafından büyük destek görür ve zor zamanlarını geride bırakır.

Rüyada ay görmek, rüya sahibinin onurlu bir yaşam sürdüğün, kimseye el açmadığına, ne kadar zor durumda olsa bile başının çaresine kimseden yardım gelmeden bakabildiğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüya, rüyayı gören kişinin çevresinde, onun çalışma ve aile hayatındaki huzurunu kıskanan kişiler olduğu anlamını taşır.

AY TUTULMASI GÖRMEK

Rüyada ay tutulması görmek, kişinin emeklerinin karşılığını alacağı, her daim sağlık ve neşesinin yerinde olacağı, yardım edeceği ve yardım bulacağı, mesleki anlamda istediği yere ulaşacağı, tüm problemlerinin çözüme ulaşacağı, hayatında yeni bir başlangıç yapacağı ve elde ettiği başarılar ile mutluluk göz yaşları dökeceği şeklinde yorumlanır.

BÜYÜK AY GÖRMEK

Rüyada büyük ay görmek, zor zamanlarında yardım görüp destek alan rüya sahibinin zamanı geldiğinde iyiliğini gördüğü kişilere aynı yardımı edip desteğini göstereceğine işaret eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

AY VE YILDIZ GÖRMEK

Rüyada ay ve yıldız görmek, rüya sahibinin gönül ilişkisi yaşadığı veya evli olduğu kişi ile birtakım sıkıntılar yaşayacağına, bu sıkıntıların onları çok üzeceğine ancak kısa süre sonra her şeyin yeniden yoluna gireceğine delalet eder.

20-02/10/ruyada-gunes-gormek-ne-anlama-gelir-4999.jpg

BİRDEN FAZLA AY GÖRMEK

Rüyada birden fazla ay görmek, problemlerin kısa sürede çözülmesine ve artık başarısızlıkların son bulacağına işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN