Rüyada ayı görmek iyi midir yoksa kötü müdür?

Rüyada ayı görmek iyi midir yoksa kötü müdür?

Rüyada ayı görmek bazı durumlarda farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada ayı görmek kişinin başına gelecek kötü olaylara yorulur. Bazı durumlarda da zor bir işi başarıp iyi bir yatırım yapmayı işaret eder. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada ayı görmek, rüya tabirlerinde rüyanın görülüşüne göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada ayı gören kişi sıkıntı çekecektir. Bazı yorumcularda bu rüyayı kişinin hayatındaki kötü insanlara yormuşlardır. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA AYI GÖRMEK

Rüyada ayı görmek genellikle hayra yorulmamıştır. Rüyada ayı rüya sahibinin sıkıntı ve zorluk çekmesi anlamına gelir. Bazen de kişinin yakınındaymış gibi davranan aslında ona kötülük yapan bir yakınının olduğu mesajını verir. Bazı yorumcular ise rüyada ayıyı deli bir insan olarak yorumlar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Molla Cami, rüyada ayı görmeyi bela ve fitne, kötü bir kadın ya da hapis olarak yorumlamıştır. Kişi rüyasında ayıya binmişse çok kötü olaylar yaşayacak ancak bunları atlatacaktır. Kirmani ise ayıyı çok kötü bir insana yormuştur. Ayıya binmek ya da ayıyı öldürmek düşmanı yenmeye işarettir. Bazı durumlarda da zina eden kadına yorulmuştur.

AYIYA BİNMEK

Rüyada ayının sırtına binmek yetkili bir kişinin desteğini görmeyi ifade eder. Rüyasında ayının sırtına binen kişi bir devlet büyüğünden fayda görecektir. Bazı yorumculara göre ayıya binmek düşmanı yenmektir.

AYI AVLAMAK

Rüyada ayı avlamak işinde ve sözünde hileye ve harama bulaşan kişiyi gösterir. Ayı avlayan kişi cahil insanlar tarafından saygı gösterilen kişidir.

RENKLERİNE GÖRE AYI

Rüyada siyah ayı ev içerisinde yaşanacak sorunlara işarettir. Beyaz ayı ise hayırlı bir şekilde yorumlanmıştır. Kişinin işleri açılacak ve kazancı artacaktır.

19-11/06/ayii.jpg

AYI YAVRUSU

Rüyasında ayı yavrusu gören kişiye bu rüya uyarı niteliğindedir. Kişi ailesine ve yakınlarına karşı sorumluluklarını yerine getirememiştir. Rüyada kişi ayı yavrusunu besliyorsa kendi kendisine zarar vermeye yorulur. Rüyayı gören kişi kendisini zor duruma sokacak işlere karışmıştır.

AYI ETİ YEMEK

Rüyasında ayı eti yiyen kişi korku içerisinde olacaktır. Ayı derisi görmek ise dul bir kadına işarettir. Rüyasında ayı sütü gören kişi kuşkulanacağı bir olay yaşayacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN