Rüyada beyaz kedi görmenin tabiri | Rüyada beyaz kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada beyaz kedi görmenin tabiri | Rüyada beyaz kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada beyaz kedi görmek, rüya sahibinin ailesi ile arasında yaşanan problemlerin son bulacağına ve aralarının düzeleceğine delalet eder. Görülme şekline göre değişik yorumlara sahip olan rüyada beyaz kedi görmekle ilgili farklı rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada beyaz kedi görmek, inişli çıkışlı iş hayatına, pek çok sıkıntıya göğüs germeye ve sorunlar karşısında direyeli durmaya işaret eder. Beyaz yavru kedi görmek, beyaz kedi emzirdiğini görmek ve beyaz kedi sevdiğini görmek gibi farklı şekillerde görülen rüyaların tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA BEYAZ KEDİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada beyaz kedi görmek, rüyayı gören kişinin tüm sıkıntılarından kurtulmasına ve rahata ermesine delalet eder. Bununla birlikte rüya yorumcularına göre, rüyada beyaz kedi gören kişi, yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen daima güçlü duran ve insanların hayran olduğu bir karaktere sahiptir.

Rüyada beyaz kedi görmek; farklı bir rüya tabirinde ise, kişinin uzun süreli iş yaşamına işaret eder. Rüya sahibi uzun süren iş hayatı boyunca hem başarıyı hem da başarısızlığı tecrübe eder. Engebeli bir iş yaşamına sahip olan kişi bu nedenle endişeli ve huzursuz günler geçirir.

BEYAZ YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada beyaz yavru kedi görmek, rüya sahibinin kendi hataları yüzünden işlerinde sıkıntılarla karşılaşacağına ve bu nedenle huzursuz ve zorlu dönemler geçireceğine delalet eder. Fakat, farklı bir rüya tabirinde ise, hayırlı gelişmelerin habercisi olarak yorumlanır.

BEYAZ KEDİ EMZİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada beyaz kedi emzirdiğini görmek, rüyayı gören kişinin uzun süredir yaptığı birikimleri, eş ve dostu ile harcayacağına, başkalarının da onun malından ve mülkünden istifade etmesine izin vereceğine işaret eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SİYAH BEYAZ KEDİ GÖRMEK

Rüyada siyah beyaz kedi görmek, rüya sahibinin çevresinde çok fazla düşmanı olduğu, onun aile ve çalışma yaşamındaki mutluluk ve başarısını çekemedikleri şeklinde yorumlanır.

20-01/11/beyaz-kedijpgg.jpg

BEYAZ KEDİ SEVDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada beyaz kedi sevdiğini görmek, rüyayı gören kişinin dikkatli olması gerektiğine işaret eden bir rüyadır. Çünkü, rüyada beyaz kedi sevdiğini gören kişinin etrafında art niyetli kişiler vardır ve kişi onlara karşı dikkatsiz tavırları nedeniyle ellerine koz verir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN