Rüyada ceviz görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ceviz görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ceviz görmek rüya tabirlerinde rüyanın görülüş şekline göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada ceviz; helal kazanılmış mala, uzun ömre işarettir. Ceviz ağacı ise kötü ve açgözlü bir adama yorulur. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada ceviz görmek rüya tabirlerinde kimi zaman olumlu kimi zamanda olumsuz yorumlanmıştır. Rüyada ceviz gören kadının uzun bir ömrü olacaktır. Ceviz yiyen kişi şansızlıktan kurtulacaktır. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA CEVİZ YEMEK

Rüyada ceviz yemek genellikle iyi şekilde yorumlanmıştır. Rüyayı gören kişi için kötü günler biter, uğursuzluklardan kurtulur. Kişi zorlu günleri atlatır ve kişisel sorunlarını düzeltir. Bazı yorumculara göre ceviz yiyen kişi para kazanacaktır.

Rüyasında kişi cevizi ağaçtan koparıp yiyorsa bu rüya bir kadın tarafından gelecek mala işarettir. Görülen ceviz çürükse rüyayı gören kişi biri tarafından kandırılacaktır. Rüyada ceviz içi görmek ise rüyayı gören kişinin çok başarılı bir ticaret hayatı olacağına işarettir.

19-11/06/cevizjpggg.jpg

CEVİZ ALMAK

Rüyada birinden ceviz almak rüyayı gören kişinin eline geçecek hazine ve gömüye işarettir. Rüyada kendisine ceviz verildiğini ancak yiyemeden geri alındığını gören kişinin kendisine yapılan bir bağıştan geri dönüş olacaktır.

CEVİZ KABUĞU

Rüyada ceviz kabuğu görmek hamile bir kadının bebeğinin düşürmesine yorulur. Rüyada cevizin kabuğunu yemek cimri bir insanın dedikodusunu yapmaya işarettir.

CEVİZ AĞACI

Rüyada ceviz ağacı, kötü ve açgözlü bir adamla karşılaşmaya işarettir. Ceviz ağacından düşen kişinin başı belaya girer. Rüyada ağaçtan ceviz koparmak kişinin sevdiklerinden kısa bir süre ayrı kalmasına yorulur. Rüyada ceviz ağacının yaprakları düşüyor ve kişi onları topluyorsa büyük bir hayra ya da ele geçecek nimete yorulur.

Rüyada görülen ağaç yeşil ise rüyayı gören kişinin hastalıkları ve sıkıntıları sona erecektir. Rüyayı gören kişi helal kazanç sağlayacak ve çok zengin olacaktır.

CEVİZ TOPLAMAK

Rüyasında ceviz topladığını gören kişi aile hayatında mutlu olacaktır. Bahçede ceviz toplayıp biriktirdiğini gören kişinin eline bir kadın tarafından bir mal geçer. Rüyasında cevizden yağ çıkardığını gören kişi bir işten zahmetle para kazanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN