Rüyada civciv görmenin yorumu | Rüyada civciv görmek ne demektir?

Rüyada civciv görmenin yorumu | Rüyada civciv görmek ne demektir?

Rüyada civciv görmek, korumasız ve yardıma muhtaç kişiye işaret eder. Rüya sahibi bu kişiye yardım eli uzatmalı ve merhamet göstermelidir. Kimi rüya tabirlerinde çocuk anlamında da gelen rüyada civciv görmek ile ilgili tüm yorumlar karar.com’da…

 

Rüyada civciv görmek, rüya sahibinin çevresindeki muhtaçlara yardımda bulunması gerektiğine delalet eder. Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek, civciv öldürmek ve kırmızı civciv görmek ise farklı anlamlar taşır. Haberimizde rüyada civciv görmenin yorumlarını bulabilirsiniz…

RÜYADA CİVCİV GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüyada civciv görmek, rüyanın görülme şeklinde göre farklı anlamlar taşır. Kimi rüya tabirlerinde bebek anlamına gelen civciv, kimisinde ise, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edilmesi gerektiğine delalet eder. Rüyasında civciv gören kişi bekar ise, rüya sahibinin yakın zamanda evleneceği, evli ise bebek sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Bazı rüya tabirlerinde görülen sarı civciv rüya sahibinin çocuğunu temsil eder. Rüyadaki sarı civciv büyüyüp gelişiyor ise, bu rüyayı gören kişinin çocuğunun gelecekte çok güzel makamlara ereceğine delalet eder.

19-11/22/civcivv.jpg

YUMURTADAN CİVCİV ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek, rüya sahibi bekar ise, bu rüya o kişinin en yakın zamanda evleneceği anlamını taşır. Rüyayı eğer evli bir kadın görmüşse, bu, o kadının hamile kalacağı ve bebek sahibi olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada sayısı belli olmayan yumurtadan çıkan civciv görmek, bolluk ve bereket içinde bir yaşama, sayısı belli olan civcivler ise, bebeğe delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

CİVCİV ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada civciv öldürdüğünü görmek, hayırlı anlamlar taşımaz. Bu rüya kişinin günaha gireceğine, suçsuz birine zararı dokunacağına delalet eder. Bu nedenle kişi büyük vicdan azabı çeker. Eğer kişi rüyasındaki civcivi sopa ile öldürmüşse, bu, rüya sahibinin bir başkası tarafından zarara uğrayacağına delalet eder.

KIRMIZI CİVCİV GÖRMEK

Rüyada kırmızı civciv görmek, rüya sahibinin normalde hiç sevmediği birinin öleceğine ancak kişinin bu ölümden dolayı üzüntü duyacağına delalet eder.

CİVCİV EZDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada civciv ezdiğini görmek, rüya sahibinin istemeden de olsa ailesinden veya arkadaşlarından birini üzeceği anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN