Rüyada dondurma görmenin tabiri | Rüyada dondurma görmek ne anlama geliyor?

Rüyada dondurma görmenin tabiri | Rüyada dondurma görmek ne anlama geliyor?

Rüyada dondurma görmek, rüya sahibinin üzücü olaylar yaşayacağı ve büyük dertlerle boğuşacağına delalet eder. Haberimizde, farklı şekillerde yorumlanan dondurma görmekle ilgili pek çok rüya tabirini okurlarımız için hazırladık…

 

Rüyada dondurma görmek hem olumlu hem olumsuz şekilde yorumlanırken, rüyanın niteliği anlamdaki değişikliklere neden olur. Kimi rüya yorumcuları tarafından aile içinde yaşanacak sıkıntılar olarak tabir edilen rüyada dondurma görmekle ilgili ayrıntılı yorumlar karar.com’da…

RÜYADA DONDURMA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada dondurma görmek, rüya sahibinin işlerinin bozulacağına, hayatında olumsuz olayların arka arkaya geleceğine, keyfinin kaçacağına ve ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada dondurma görmek aynı zamanda kişinin hem eşi ile hem de ailesi sorunlar yaşayacağı anlamını taşır. Rüyada dondurma gören kişi, pek çok dert ve sıkıntı ile uğraşır, deyim yerindeyse hayatı cehenneme döner.

Rüyada görülen dondurma eğer erimiş ise, rüya sahibinin hayallerinin suya düşeceği, işlerinin istediği gibi gitmeyeceği ve planlarının bozulacağı şeklinde yorumlanır. Kış mevsiminde rüyada dondurma görmek, rüya sahibinin yıkımına neden olacak bir haber alacağı, bu nedenle psikolojisinin bozulacağı ve kendini her şeyden uzak tutacağı günler geliyor demektir.

Bununla birlikte kişi eğer yaz gününde meyveli dondurma görmüş ise, bu, arka arkaya gelecek olan kısmetlere ve yeni iş tekliflerine delalet eder.

DONDURMA YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada dondurma yediğini görmek, kısmeti temsil eder. Rüyada dondurma yediğini gören kişinin morali yerine gelir, hastalıklardan kurtulur ve işleri düzene girer. Eğer kişi rüyada karışık bir dondurma görmüş ise, bu, hayatına eğlence ve keyif geleceği şeklinde yorumlanır.

DONDURMA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada dondurma aldığını görmek, rüyayı gören kişinin karşısına mutluluk ve hayır getirecek fırsatların çıkacağına işaret eder.

20-01/20/ruyada-dondurma-gormek.jpg

DONDURMA YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada dondurma yaptığını görmek, rüya sahibinin yaşadığı yeri ya da çalıştığı işi değiştirme arzusunda olduğu anlamını taşır. Rüyada dondurma yaptığını gören kişi, hayatındaki rutinlerden sıkılmış ve değişiklik istiyor demektir.

DONDURMA SATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada dondurma sattığını görmek, rüyayı gören kişinin ağzının tadının kaçacağı, işlerinin ve düzeninin bozulacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN