Rüyada düğün görmek ne demek?

Rüyada düğün görmek ne demek?

Rüyada düğün görmekle ilgili iyi yorumlar yapılmış olsa da rüyanın görünüşüyle ilgili yorum değişmektedir. Rüyada düğün görmek mutluluğun habercisidir. Kişi kendi düğünün görüyorsa kötü bir haber alacaktır. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada düğün görmekle ilgili rüya tabirlerinde genellikle iyi yorumlar yapılmıştır. Rüyada düğün, sıkıntıların ve üzüntülerin geçmesine işarettir. Rüyayı gören kişi sıkıntılarından kurtulacak ve konumu yükselecektir. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA DÜĞÜN GÖRMEK

Rüyada düğün görmek yakın zamanda gelecek bir mutluluğun habercisidir. Düğün görmekle ilgili genellikle hayırlı yorumlar yapılmış olsa da rüyanın görülüş şekliyle ilgili olarak rüyanın yorumu değişir. Rüyada düğün gören kişinin sıkıntıları geçer, üzüntüleri en yakın zamanda sona erer. Bazı yorumcular rüyada düğün görmeyi rüyayı gören kişi için olumsuz yorumlamıştır. Rüyayı gören kişi başına gelecek olaylardan dolayı üzüntü yaşayacaktır.

KENDİ DÜĞÜNÜNÜ GÖRMEK

Rüyasında kendi düğününü gören kişi, uzaktaki bir tanıdığından kötü bir haber alabilir. Rüyayı gören kişi, uzak bir dostu ya da akrabasından kötü haber alacaktır. Bazı yorumculara göre rüyada kendi düğününü gören kişi hayatını boş işlerde harcıyor, zamanını boş olaylarla geçiriyordur.

DÜĞÜNDE BULUNMAK

Rüyasında bir düğünde bulunan kişinin sıkıntıları sona erer ve üzüntüleri geçer. Düğünde yemek veriliyor ve rüya sahibi de yemekten yiyorsa tüm hastalıkları geçer, eski sağlığına kavuşur.

19-11/05/dugunn.jpg

Rüyada gidilen düğün gösterişli bir düğünse bu rüya sıkıntı ve belaya işarettir. Bazı yorumculara göre gösterişli düğünler, rüyayı gören kişinin gösterişi seven kibirli bir insan olduğuna yorulur.

MÜZİKSİZ DÜĞÜN

Rüyada müziksiz ve eğlencesiz bir düğün görmek, rüyayı gören kişinin evine ve iş yerine bereket geleceği şeklinde yorumlanır. Bu rüya eve giren paranın miktarının yüksek olacağı şeklinde yorumlandığı gibi, kişinin elinde bulunan mallarının da kolayca harcanmayacağını da anlatır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

DÜĞÜN YEMEĞİ

Rüyada düğün yemeğine gitmek ya da düğün yemeği düzenlemek sıkıntılı günlerin sona ermesine işarettir. Rüyayı gören kişi kötü bir dönemdeyse bu dönem sona erecektir. Rüyasında düğünde çalıştığını gören kişi bir süre sonra hastalığa yakalanacaktır. Rüyayı gören kişi hastalığının ardından yeniden eski günlerine dönecek ve iyileşecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN