Rüyada erik görmenin yorumu | Rüyada erik görmek ne anlama geliyor?

Rüyada erik görmenin yorumu | Rüyada erik görmek ne anlama geliyor?

Rüyada erik görmek, rüyanın görüldüğü mevsime göre farklı anlam taşır. Mevsiminde görülen erik hayra delalet ederken, mevsimi dışında görüldüyse hayırlı anlamlar taşımaz. Karar.com olarak, rüyada erik görmekle alakalı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada erik görmek, rüya sahibinin hayallerine kavuşacağı şeklinde yorumlanır ancak rüyada erik yediğini görmek, mor erik görmek, yeşil erik görmek gibi farklı şekilleri de vardır. Haberimizde rüyada erik görmekle ilgili rüya tabirlerinin ayrıntıları derledik…

RÜYADA ERİK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada erik görmek hem hayırlı hem de hayırsız anlamlara sahip olabilir. Eğer rüya sahibi rüyasında erik gördüğünde gerçek hayatta eriklerin bulunduğu bir mevsimde ise, bu rüya, kısmet, rızk bolluğu ve sevince delalet eder. Ancak rüyanın görüldüğü mevsimde erik bulunmuyorsa, bu rüya kişinin yaşayacağı üzüntü, dert ve keder olarak yorumlanır.

Rüyada erik görmek bazı rüya tabirlerinde ise, rüyayı gören kişinin tüm hayallerine kavuşacağı ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

ERİK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada erik yediğini görmek, rüya sahibinin yaptığı hataların farkına varacağı ve bunları tekrarlamaktan kaçınacağına, uzun zamandır emek verdiği çalışmalarının sonucuna ulaşacağına ve rüya sahibinin hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder. Bunula birlikte bu rüya, kişinin yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatacağı şeklinde de yorumlanır.

19-11/25/erikk.png

MOR ERİK GÖRMEK

Rüyada mor erik görmek, rüya sahibinin yatırım amaçlı çalışmalarının sonunda maddi kazanca dönüşeceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen mor erik, kişinin hatalarından pişmanlık duyacağı ve planlarını gerçekleştireceği anlamlarını da taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SARI ERİK GÖRMEK

Rüyada sarı erik görmek, rüya sahibinin kısa zamanda büyük işlere imza atacağına işaret eder. Kişinin çalışmaları sonunda karşılığını bulur, alın teri dökülen konularda güzel sonuçlar elde edilir. Rüyada görülen sarı erik, rüya sahibinin her zaman için sağlıklı olacağı şeklinde de yorumlanır.

YEŞİL ERİK GÖRMEK

Rüyada yeşil erik görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin elinde olanların kıymetini bilmesini sağlayacak olaylar yaşanacağına delalet eder. Rüyasında yeşil erik gören kişinin ailesinde ufak tartışmalar yaşanacağı ancak büyüklerin araya girmesi ile sorunların çözüleceği anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN