Rüyada eşek görmek ne anlama geliyor?

Rüyada eşek görmek ne anlama geliyor?

Rüyada eşek görmek, genellikle yorumlarda olumlu anlamlara taşır ve bolluk, bereket ve zenginliği temsil eder. Görülme şeklinde göre farklı anlamlara taşıyan rüyada eşek görmek ile ilgili farklı rüya tabirleri karar.com’da…

Rüyada eşek görmek, rüya sahibinin bazı sıkıntılar yaşayacağı ancak bir süre sonra bu sorunları aşarak yeniden feraha ereceği şeklinde yorumlanır. Rüyada eşek sesi duyduğunu görmek, yavru eşek görmek gibi çeşitli rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA EŞEK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada eşek görmek, insanlara faydalı ve güzel gözlere sahip bir olduğu için genellikle rüya yorumcular tarafından rüya sahibine güzel gelişmeler müjdelediği şeklinde yorumlanır. Rüyasında eşek gören kişi bazı sıkıntılarla karşılaşsa da sonunda tüm dertlerini geride bırakır ve rahata erer.

Rüyada eşek görmek, kimi rüya yorumcularına göre ilmi temsil eder, kimilerine göre ise yolculuk demektir. Rüyasında eşek gören kişi yaptığı bir hata nedeniyle azar işitir.

EŞEK SESİ DUYDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada eşek sesi duyduğunu görmek, pek olumlu olarak yorumlanmaz. Rüyada duyulan eşeğin sesi olumsuz gelişmelere ve yaşanacak şiddete delalet eder.

19-12/04/ruyada-esek-gormek-2.jpg

YAVRU EŞEK GÖRMEK

Rüyada yavru eşek görmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır görüşmediği eski bir dostu ile karşılaşıp, onunla güzel vakit geçireceğine, eski günleri yad edeceğine delalet eder. Rüyada yavru eşek görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, kişinin yakın zamanda alacağı müjdeli habere delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

BEYAZ EŞEK GÖRMEK

Rüyada beyaz eşek görmek, rüya sahibinin uzun sürecek bir gönül ilişkisi yaşayacağına ancak bu süre içinde yıprandığı için uzun bir tatile ihtiyaç duyacağına delalet eder. Kimi rüya tabirlerinde ise, rüyada görülen beyaz eşek, kişinin hayatındaki stresin azalacağı şeklinde yorumlanır.

SİYAH EŞEK GÖRMEK

Rüyada siyah eşek görmek, rüyayı gören kişinin ilerleyen günlerde çok büyük bir günah işleyeceği ve bu günahtan dolayı pişmanlık duyacağı anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada görülen siyah eşek, kişinin bencilliği bırakarak ihtiyaç sahiplerine yardım etmesi gerektiğine de işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN