Rüyada et görmek ne demektir?

Rüyada et görmek ne demektir?

Rüyada et görmek hayra yorulan rüyalardandır. Rüyada et gören kişi mal ya da miras sahibi olacaktır. Bir kişi rüyasında et yediğini görüyorsa ve hayvan da helal ise helal mala, hayvan haramsa da haram mala işarettir. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada et görmek, rüya tabirlerinde etin durumuna göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada et görmekle ilgili en temel yorum; mal, mülk, miras ve zenginlik sahibi olmaktır. Et almak ya da satmak kötülüğe, çiğ et ise zorluklarla elde edilmiş olan paraya işarettir. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA ET GÖRMEK

Rüyasında et gören kişi mal ve mülk edinecektir. Bir kişi et satın aldığını görüyorsa bu rüya kötülüğe yorulur. Bazı yorumculara göre rüyada et görmek ölüme işarettir. Bir kişi rüyasında et alıp eve götürürse bu rüya ölüme yorulur. Rüyada görülen et insan eti ise kişinin ailesi ve akrabaları hakkında dedikodu yapmasına işarettir.

Bir kişi rüyasında çiğ et görüyorsa bu rüya hayra yorulur. Çiğ eti görür ve onu yemezse hastalık yaşayacak ve ızdırap çekecektir. Rüyasında kendi etini fazla gören kişi hasta ise iyileşir. Eğer eti eksikse hastalanacak ya da mal kaybedecektir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ET YEMEK

Rüyasında bir kişi inek eti yiyorsa güvende olacaktır. At eti yemek, sözüne güvenilir birinden mal almaya, balık eti yemek ise bir ticaret yolculuğuna yorulur. Rüyada yenilen et aslan eti ise rüyayı gören kişi söz sahibi birinden fayda sağlayacaktır. Balina eti belaya, deve eti yetim malına göz dikmeye, baykuş eti çalıntı mal yemeye, güvercin eti bir kadından mal elde etmeye, keçi eti ise hastalığa yorulur. Bazı yorumculara göre fakir için pişmiş etli yemek görmek zenginliğe, etsiz yemek görmek de ihtiyaca işarettir.

19-11/06/ettt.jpg

ET PİŞİRMEK

Rüyasında et pişirdiğini gören kişi, kolayca bir mal elde edecektir. Eti kızarttığını görmek ise hastalığa işarettir. Rüyayı gören kişi ya da bir yakını hasta olacaktır. Bazı İslam alimlerine göre rüyada et yemek kişinin yorgun olmasına, çiğ et yemek ise hastalığa yorulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN