Rüyada gemi görmenin tabiri | Rüyada gemi görmenin manası nedir?

Rüyada gemi görmenin tabiri | Rüyada gemi görmenin manası nedir?

Rüyada gemi görmek, güzel ve aydınlık bir gelecek, başarı ve zafer kazanmaya delalet eden bu rüya geminin eski veya yeni olmasına göre farklı yorumlanabilir. Rüyada gemi görmekle ilgili bilmeniz gereken her şey ve farklı rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada gemi görmek, olumlu anlamlarının yanı sıra dedikodu ve gıybet anlamını da taşır. Rüyada gemiye bindiğini görmek, geminin hızlı gittiğini görmek ve uçan gemi görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA GEMİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada gemi görmek, rüya sahibinin çok parlak bir geleceğe sahip olacağına delalet eder. Rüyasında gemi gören kişi, rakiplerine karşı üstünlük sağlar, zaferler elde eder, çalışma hayatında yüksek mevkilere ulaşır.

Rüyada gemi görmek farklı rüya yorumcuları tarafından ise, olumsuz şekilde tabir edilmiştir. Kimi tabirlere göre rüyada görülen gemi eski ise, rüya sahibinin kazancının azalmasından dolayı maddi sıkıntılar yaşayacağı anlamını taşır.

GEMİYE BİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada gemiye bindiğini görmek, rüyayı gören kişinin çok hayırlı işler içine gireceğine işaret eder. Bununla birlikte rüyasında gemiye bindiğini gören kişi günahlarından pişmanlık duyar, nedamet içinde tövbe eder. Ve kişinin Allah katında tövbesinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada binilen geminin boş olması, kişinin kazancının bollaşacağına, bereket içinde bir yaşam süreceğine kendisine hayır getirecek mal ve mülke sahip olacağına delalet eder. Rüyada binilen gemi eğer limandan sürükleniyor ise, bu kişinin imanında eksiklikler olduğuna delalet eder.

19-11/28/ruyada-gemi-gormekjpgg.jpg

Rüyada içi dolu bir gemiye bindiğini görmek, rüya sahibinin güvenlik içinde bir yolculuğa çıkacağı şeklinde yorumlanırken, duran bir gemiye bindiğini görmek hapis hayatı anlamını taşır.

GEMİNİN HIZLI GİTTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada geminin hızlı gittiğini görmek, sakin ve mutlu bir yaşam süren rüya sahibinin hayatını olumsuz etkileyecek bir olay yüzünden sağlığını kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını alamayacağına ve problemlerle dolu bir sürece gireceğine delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

UÇAN GEMİ GÖRMEK

Rüyada uçan gemi görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılı dönemleri geride bırakarak hayatında yeni ve güzel bir sayfa açacağına işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN