Rüyada hırsız görmenin anlamı | Rüyada hırsız görmek iyi midir kötü müdür?

Rüyada hırsız görmenin anlamı | Rüyada hırsız görmek iyi midir kötü müdür?

Rüyada hırsız görmek, hastalık, dert ve keder olarak yorumlanır. Kimi rüya tabirlerinde ise, hırsız giren evden cenaze çıkacağı şeklinde yorumlanır. karar.com olarak görülme şekline göre farklı yorumları bulunan rüyada hırsız görmenin anlamını bir araya getirdik…

 

Rüyada hırsız görmek, ilerini hile ile halleden ve zina gibi kötü günahlar işleyen kişi olarak yorumlanır. Hırsızlık yapıldığını görmek, hırsız olduğunu görmek ve evde hırsız görmek gibi en ayrıntılı rüya tabilerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA HIRSIZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hırsız görmek, rüya sahibinin ya da yakınlarının hastalanacağına, pek çok dertlerle boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder. Rüyada hırsız gören kişi eğer hasta ise, bir süre daha o hastalıkla çile çeker. Eğer rüyada görülen hırsız evden bir şey çalıyorsa, o evden cenaze çıkar.

HIRSIZLIK YAPILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada hırsızlık yapıldığını görmek, rüyayı gören kişinin bir aşk macerası yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada eğer hırsızlar kişinin üzerindeki kıyafetleri çalıyorsa, rüya sahibinin yakın akrabaları ile tartışmalar yaşayacağı anlamını taşır.

Rüyada hırsız tarafından soyulduğunu görmek, rüya sahibinin sağlığına çok dikkate etmesi gerektiğine delalet eder.

HIRSIZ OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada hırsız olduğunu görmek, gerçek hayatta da kul hakkına girmek, faiz yemek veya zina yapmak olarak yorumlanır. Rüyada hırsız olduğunu gören kişi, dünya malı ve servet arzusuna sahip bir kişidir.

Rüyada hırsız olduğunu görmek, eğer bir öğrenci tarafından görülmüş ise, iyi bir ilim alacağına işaret eder. Rüyada hırsız olduğunu görmek, kimi rüya tabircilerine göre ise, günah olarak tabir edilmiştir. Rüyada hırsız olduğunu gören kişi yalan söyler veya kötü bir şey yapar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

EVDE HIRSIZ GÖRMEK

Rüyada evde hırsız görmek, eğer hırsız kişinin kendi evinde ise hasta olan rüya sahibinin hastalığının uzayacağına işaret eder. Rüyada görülen hırsız başkasının evinde ise ve oradan bir şey çalmışsa, o evdeki kişi hastalığından kurtulur.

20-01/24/ruyada-hirsiz-gormek-ne-anlama-gelir-1563883982822.jpg

HIRSIZ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada hırsız öldürdüğünü görmek, sıkıntı, keder ve dertlerden kurtulma olarak yorumlanırken, hastalar için şifa bulmaya işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN