Rüyada hortum görmeni tabiri | Rüyada hortum görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hortum görmeni tabiri | Rüyada hortum görmek ne anlama geliyor?

Rüyada hortum görmek, şans ve kısmeti temsil eder. Rüyayı gören kişinin çalışma hayatındaki gelişmeleri işaret eder. Yoğun çalışma dönemi ve elde edilecek kazançlar ile ilişkilendirilen rüyada hortum görmekle ilgili ayrıntılar ve farklı rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada hortum görmek, rüyayı gören kişinin beklemediği bir zamanda beklemediği birinden fayda göreceğine delalet eder. Hortum fırtına görmek, denizde hortum görmek gibi farklı şekillerde görülen rüyada hortum görmekle ilgili rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA HORTUM GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hortum görmek, çalışma hayatında yoğun bir dönem geçiren rüya sahibinin, emeklerinin karşılığını alacağına, kazanç elde edeceğine ve iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada hortum görmek, aynı zamanda güzel ve mutlu günlerin yaklaştığının habercisidir. Rüyada hortum gören kişinin, çalışma hayatında olumlu gelişmeler gerçekleşir, maaşı artar, mevkii yükselir.

HORTUM FIRTINA GÖRMEK

Rüyada hortum fırtına görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olayların sıkıntılara neden olacağına, bu olaylar nedeni ile sadece rüya sahibinin değil yakınlarının da zor zamanlar geçirmesine neden olacağına delalet eder.

DENİZDE HORTUM GÖRMEK

Rüyada denizde hortum görmek, rüyayı görünen kişinin ailesinde
birtakım tartışmalar yaşanacağı, çalışma yaşamında sıkıntılarla karşılaşacağı ve karmaşık bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır.

KASIRGA HORTUM GÖRMEK

Rüyada kasırga hortum görmek, kişinin aşk yaşamındaki problemlere işaret eder. Rüya yorumcuları, rüyada kasırga hortum gören kişinin yapacağı hatalar nedeni ile birlikte olduğu kişiyle arasının açılacağına, iki tarafın da acı çekeceğine ve mutsuz olacağına vurgu yapar.

SİYAH HORTUM GÖRMEK

Rüyada siyah hortum görmek, yanlış kararlar alan rüya sahibinin çalışma hayatında bu hatalar nedeniyle problemlerle karşılaşacağı, zarara uğrayacağı, kayıplar yaşayacağı kendisiyle birlikte ailesinin de zarar göreceği anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YEŞİL HORTUM GÖRMEK

Rüyada yeşil hortum görmek, işleri yolunda giden rüya sahibinin beklenmedik bir anda zora düşeceğine ve ailesinin de bu durumdan etkileneceğine işaret eder.

20-01/09/hortum.jpg

GÖKYÜZÜNDE HORTUM GÖRMEK

Rüyada gökyüzünde hortum görmek, sıkıntılarla uğraşan rüya sahibinin çok yakın zamanda içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkarak, rahat bir nefes alacağına ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN