Rüyada inek görmek iyi midir kötü müdür?

Rüyada inek görmek iyi midir kötü müdür?

Rüyada inek görmek hayırlı bir kısmet anlamına gelir. Rüyada inek görmek, kurulacak yeni ve mutlu bir aileye işarettir. Ancak rüyanın anlamı rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre değişmektedir. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada inek görmekle ilgili genellikle iyi yorumlar yapılmıştır. Ancak rüyanın görülüşüne ve rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre yorum değişmektedir. Rüya tabirlerinde rüyada inek gören kişi kadınsa evliliğe, erkek ise üzüntüye yorulur. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA İNEK GÖRMEK

Rüyada inek gören kişi, yaptığı bir işten yakında bir kazanç sağlayacaktır. Rüyada inek; hayra, zenginliğe ve kazanca yorulur. Memeleri süt dolu inek, berekete işarettir. İnek tarafından ısırılmak ise sıkıntıya düşmek demektir. Rüyasında inek tarafından ısırılan kişi, ailesinden ya da akrabalarından biriyle tartışır. Rüyada görülen inek hamile ise bu bol rızka işarettir. İnek sürüsü görmek ise mal, para, şan, şöhret demektir. Bazı yorumculara göre inek sürüsü kadına işarettir.

19-11/05/inekkk.jpg

Rüyasında inek gören kişi bekar bir kızsa yakın bir zamanda evlenecektir. Rüyayı gören kişi erkek ise bir üzüntü yaşayacaktır. Rüyasında inek eti yemek, güvende olmaya ve menfaat elde etmeye yorulur. Rüyada inek kurban ettiğini görmek tövbeye işarettir. Rüyada ineğe binen kişinin karısı hastalanır. Bazı yorumculara göre ineğe binmek miras elde etmeye işarettir. Rüyasında inekle konuştuğunu gören kişi gerçek hayatta kendisine namahrem olan bir kadınla günaha girecektir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

İNEK SAĞMAK

Rüyada inekten süt sağmak yeni başlangıçlara, bazı fırsatları yakalamaya, çok para kazanmaya yorulur. Rüyada inek sağmak, içinde bulunulan durumun daha iyi olmasına işarettir. Bir ineği sağdığını gören kimse mal biriktirir. Sağılan sütü içmek ise zenginliğe ve malın artmasına işarettir. İnek sütü içen kişi, borcu varsa borcundan kurtulur, hastaysa da iyileşir, eğer cezaevindeyse serbest kalır. Çok sütlü inek ise zengin akraba demektir.

İNEK KESMEK

Rüyada inek kesmek yakın zamanda büyük başarı elde etmeye işarettir. Rüyasında inek kesen kişi şan ve şöhret sahibi olup zenginleşecektir. Rüyasında ineği kesip etlerini paylaştıran kişi tüm anlaşmazlıkları çözecektir. Rüyada inek eti hiç beklenilmeyen bir yerden mal gelmesine yorulur.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN