Rüyada ışık görmek ne anlama gelir? Çok hayırlı bir rüyadır

Rüyada ışık görmek ne anlama gelir? Çok hayırlı bir rüyadır

Rüyada ışık görmek, kişinin dertlerinden kurtulacağına, sıhhat bulacağına ve hayatında yeni bir sayfanın açılacağına tabir edilir. Ayrıca; beyaz ışık görmek, ışık topu görmek, ışık yakmak, karanlıkta ışık görmek gibi farklı rüya tabirleri de bulunuyor. İşte, rüyada ışık görmenin yorumu...

Rüyada ışık görmek, her türlü acının dinmesi ve her türlü yaranın iyileşip kapanması anlamına gelir. Rüya sahibi, geçmişte yaşadığı tüm kötü tecrübelerden, acılardan ve sıkıntılardan, onları kafasından atmak suretiyle tamamen uzaklaşacak, yaşadığı günlerin tadını çıkarmaya başlayacak demektir.

RÜYADA IŞIK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada ışık görmek, çok hayırlı bir rüyadır. Kişinin uzun zamandır muzdarip olduğu dert ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder. Bununla birlikte, hasta olan rüya sahibi sağlığına kavuşur, huzursuzluklardan kurtulur, mutlu ve dingin bir hayata yelken açar.

RÜYADA SARI IŞIK GÖRMEK

Rüyada sarı ışık görmek, yine olumlu anlama sahip bir rüyadır. Rüyada görülen sarı ışık, şans, kısmet, mutluluk, iş hayatında ve özel hayatta işlerin yoluna girmesi şeklinde yorumlanır.

RÜYADA BEYAZ IŞIK GÖRMEK

Rüyada beyaz ışık görmek, rüya sahibinin hayal edip ulaşmak istediği emellerine kısa sürede ulaşacağı ve hem maddi hem de manevi olarak bir bolluk, bereket içinde yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada beyaz ışık görmek, farklı rüya tabirlerinde ise, sırların açığa çıkacağına, bu nedenle rüya sahibinin zor duruma düşeceğine ve büyük zarar göreceğine işaret eder.

RÜYADA IŞIK TOPU GÖRMEK

Rüyada ışık topu görmek, rüyayı gören kişinin dertlerinden kurtulacağına ve feraha ereceğine işaret eder.

RÜYADA GÖKYÜZÜNDE IŞIK GÖRMEK

Rüyada gökyüzünde ışık görmek, üzüntü ve hüzne işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin işinin ehli olmayan kişilerin emrinde çalıştığına ve kişinin bu durumdan duyduğu rahatsızlığa işaret eder.

RÜYADA KARANLIKTA IŞIK GÖRMEK

Rüyada karanlıkta ışık görmek, çok hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin özellikle dünyalıklarının artacağına işaret eder. Kişinin para, şöhret, mevki ve miras sahibi olacağı anlamını taşır.

RÜYADA IŞIK KAPATMAK

Rüyada ışık kapatmak, rüyayı gören kişinin, mutsuz, huzursuz ve sıkıntı dolu günler geçireceğine delalet eder. Bir bakıma kişinin dünyasının kararacağı şeklinde yorumlanır.

RÜYADA IŞIK YAKMAK

Rüyasında ışık yaktığını gören kişi, istediği her şeye kavuşur. Kendisi için hayırlı olan işlere girer, hayırlı kimselerle tanışır, helal mal elde eder ve mutluluğu yerinde olur. Rüyada ışık yakmak aydınlığa kavuşmak, güzel ve mutlu günler yaşamak anlamına gelir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN