Rüyada kaktüs görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kaktüs görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kaktüs görmek, kişinin arkasından çevrilen işlerden haberdar olacağı anlamını taşır. Kişinin çevresindeki kötülüklere karşı uyanık olacağı şeklinde yorumlanan rüyada kaktüs görmek, farklı rüya tabirlerinde çeşitli anlamlar taşır. İşte ayrıntılar…

 

Rüyada kaktüs dikeni görmek, kaktüs çiçeği görmek, kaktüs sulamak gibi farklı şekillerde görülen ve rüya tabirlerinde farklı anlamlara sahip olan rüyada kaktüs görmekle ilgili en açıklayıcı yorumları karar.com’da bulabilirsiniz…

RÜYADA KAKTÜS GÖRMEK EN DEMEK?

Rüyada kaktüs görmek kişinin etrafında dönen entrikalardan haberdar olacağı ve bunlara karşı önlem alacağı şeklinde yorumlanır. Kişinin içini kemiren şüphelerinin yavaş yavaş görünür hale geleceğini delalet eder. Bu nedenle uyarı niteliğinde bir rüyadır ve rüya sahibinin dikkatli olması gerektiği anlamını taşır.

KAKTÜS DİKENİ GÖRMEK

Rüyada kaktüs dikeni görmek, rüya sahibinin iç dünyasını dinleyeceği ve kendini dış ortamdan soyutlayacağı bir yerde bulunacağı anlamını taşır. Rüya sahibi bu yerde yalnız kalmayı tercih eder ve kendisi için özel olan yere kimseyi kabul etmez.

19-11/07/kaktus.jpg

KAKTÜS AĞACI GÖRMEK

Rüyada kaktüs ağacı gören kişinin içten davranan, kimsenin hakkında kötü niyet beslemeyen biri olduğunu işaret eder. Ancak bu kişinin çevresindekiler, tam tersi nitelikte ve art niyetli kişilerdir.

KAKTÜS ÇİÇEĞİ GÖRMEK

Rüyada kaktüs çiçeği görmek, rüya sahibinin bahtının açılacağına, kısmetinin döneceğine ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

KAKTÜSÜN ÇÜÇEK AÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada kaktüsün çiçek açtığını gören kişinin sabrının sonunda selamate ereceği, emeklerinin karşılığını alacağı şeklinde yorumlanır.

KAKTÜS SULAMAK

Rüyada kaktüs sulamak, rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde farklı bir şehirde yaşamaya başlayacağına işaret eder. Rüya sahibi hayatında büyük bir dönemece girer. Yaşadığı
sıkıntılar nedeniyle her zamanki ortamdan sıyrılıp yeni deneyimler yaşayacağı ancak bu deneyimlerin kişinin hayatında olumlu sonuçlar doğurmayacağı anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KAKTÜS MEYVESİ YEMEK

Rüyada kaktüs meyvesi yemek, kişinin laf taşıyan biri ile tanışacağına, çok yakın biri tarafından sırtından vurulacağına, rüya sahibinin gücünün yetmediği işlere karışacağına, maddi sıkıntılar yaşayacağına ve etrafındakiler tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN