Rüyada kan görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kan görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kan görmek, rüyanın görülüş şekline ve yaşanılan olaylara göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada kan, hayal kırıklığına ve mutsuzluğa yorulur. Rüyayı gören kişi genç bir kızsa evliliğe, hamile bir kadınsa düşük yapmaya yorumlanır. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada kan görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardan biri. Rüyada kan görmekle ilgili çoğunlukla olumsuz yorumlar yapılsa da rüyanın görülüşü ve rüyayı gören kişinin durumuyla ilgili yorumlar değişebilmektedir. Alimlere göre rüyayı gören kişi ailesi için endişelenmektedir. İşte diğer bilgiler…

KAN GÖRMEK

Rüyasında kan gören kişi yaptığı bir kötülükten dolayı kendisini suçluyorsa vicdan azabı çekiyordur. Görülen kan çok fazla ise, rüyayı gören kişinin yakın çevresindeki yardımlar kesilir. Kişi vücudunda hiçbir yara yokken kan çıktığını görüyorsa kanın aktığı miktar kadar malını kaybeder, fakir ise o kadar mal eline geçer. Rüyada kan çukuruna düştüğünü görmek, ıztıraba işarettir. Vücudundan kan çıkan bir kişi kanın ardından güçsüzleşirse elindeki malı kaybeder. Kişi, çıkan kanın ardından güçleniyorsa zenginleşir.

19-11/06/kann.jpg

Rüyada kan gören kişinin burnu akıyorsa ve kan akıcı ise haram mala, katı ise düşük yapılacak bir bebeğe yorulur. Burundan akan kan kişinin üzerine bulaşıyorsa bu günaha işarettir. Ancak kan hiçbir yere bulaşmıyorsa kişi günahlarından kurtulur. Bazı yorumculara göre burun kanaması hazine demektir. Rüyasında kan görüp bayılan kişi, hayatında değişiklik yapmaya karar verir. Kişi, günah işlemekten uzak durmaya başlar.

KAN ALDIRMAK

Rüyada kan aldırmak, birilerinin sizin hakkınızda kötü sözler söylemesine yorulur. Rüyada kan alma işlemi sırasında kan bir türlü çıkmıyorsa bazı işlerin bozulacağına, kötüye doğru gideceğine işarettir. Öte yandan sağ koldan kan alınması kaybedilen bir eşyanın bulunmasına, sol koldan kan alınması ise bir akrabanın bulunmasına yorulur. Rüyada kan aldırmak, rüyaya göre çeşitli yorumlansa da rüya da kan vermek genellikle iyi şekilde yorumlanmıştır. Rüyasında kan veren kişi refaha erer ve güzel günler yaşamaya başlar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KAN İÇMEK

Rüyada kan içmek haram yolla kazanılan paraya yorumlanır. Bazı yorumculara göre rüyada kan içmek, bir kişiye yapılan yardımın ulaşmamasıdır. Rüyasında herhangi bir sebepten ötürü kan kustuğunu gören kişi pişmanlıklarını ortaya çıkarmıştır. Bazı yorumculara göre ise hastalıklardan kurtulmaya işarettir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN