Rüyada karga görmenin yorumu | Rüyada karga görmek ne anlama geliyor?

Rüyada karga görmenin yorumu | Rüyada karga görmek ne anlama geliyor?

Rüyada karga görmek, kötü niyetli kişi veya düşmanı temsil eder. Rüya sahibinin her zaman tetikte olması gerektiğine uyarı yapan rüyada karga görmekle alakalı yorumlar ve diğer rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada karga görmek, kötü huylu bir kişi arkadaş olunacağına delalet eder. Farklı bir tabirde ise, kişinin ailesinden yurdundan ayrı düşeceği anlamını taşır. Karga öldürmek, kargayla konuşmak gibi rüyada karga görmekle ilgili rüyaların tabirleri haberimizde…

RÜYADA KARGA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada karga görmek, rüya sahibinin çevresinde olan, rüya sahibine karşı kin besleyen ve ona karşı her konuda çekememezlik içinde davranan haset birine işaret eder. Farklı bir rüya tabirinde ise bu rüya, düşman ve kötü niyetli rakip olarak yorumlanır.

Rüyada karga görmek, kimi rüya yorumcularına göre, kişinin ailesinden ve yurdundan ayrı kalmak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanırken, kimilerine göre ise, rüya sahibinin zor bir süreç içine gireceğine, ancak ailesinin ve dostlarının yardımı ile bu süreci atlatacağına delalet eder.

KARGA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada karga öldürdüğünü görmek, helal olamayan yollardan elde edilen kazancı temsil eder. Rüyasında karga öldürdüğünü gören kişi, ileriki zamanlarda maddi sıkıntılar içine düşer. Farklı bir rüya tabirinde ise, bu rüya, rüya sahibinin çok büyük bir günah işleyeceği şeklinde yorumlanır.

KARGAYLA KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kargayla konuştuğunu görmek, genel olarak hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyasında karga ile konuştuğunu gören kiş, dert ve sıkıntılarını geride bırakır, yakın zamanda çok sevinmesine neden olacak olaylar yaşar. Bununla birlikte rüyasında karga ile konuşan kişinin olayları kafasına takmayan biri olduğu ve her durumda Allah’a hamd ettiği anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KARGA SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada karga sürüsü görmek, rüya sahibinin çevresinde bulunan kalabalığın esasında bir işe yaramadığına ve bok konuştuklarına delalet eder. Aynı zamanda rüyasında karga sürüsü gören kişi, hayatında farklı problemlerle karşı karşıya kalır, huzursuz ve mutsuz günler geçirir.

19-12/04/kargaa.jpg

SİYAH KARGA GÖRMEK

Rüyada siyah karga görmek, rüyayı gören kişinin etrafında kin tutan ve art niyetli kişilerin olduğuna ancak rüya sahibinin bir an önce bu kişileri hayatından çıkarması gerektiğine işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN