Rüyada kertenkele görmenin tabiri | Rüyada kertenkele görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kertenkele görmenin tabiri | Rüyada kertenkele görmek nasıl yorumlanır?

Rüyada kertenkele görmek, genellikle yaşanacak olan sağlık problemlerine işaret eder. Kimi rüya tabirlerinde ise bu rüya ara bozucu kötü niyetli ve haset kişilerin varlığı ile yorumlanır. karar.com olarak rüyada kertenkele görmenin en iyi tabirlerini bir araya getirdik…

Rüyada kertenkele görmek, rüya sahibinin şüpheye düşmesine neden olacak olaylara delalet eder. Rüyada kertenkele öldürdüğünü veya yediğini görmek, kertenkele ısırdığını görmek gibi rüyada görülen kertenkele ilgili tüm yorumlar haberimizde…

RÜYADA KERTENKELE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kertenkele görmek, rüya sahibinin yakın zamanda yaşayacağı bazı sağlık problemlerine delalet eder. Kimi rüya tabirlerinde ise, rüyada görülen kertenkele, kişinin etrafında olan, haset, ara bozucu, kötü niyetli kişilerin olduğuna veya böyle karakterde bir kişi ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele görmek, bazı rüya tabirlerinde ise, rüya sahibinin kafasında soru işaretleri oluşturacak ve onu şüpheye sevk edecek birtakım olayların yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

KERTENKELE ÖLDÜRMEK VEYA KERTENKELE ETİ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kertenkele öldürmek veya kertenkele eti yediğini görmek, aynı anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde onun iyiliğini istemeyen, kazancında ve mutluluğunda gözü olan haset kimselerin olduğuna delalet eder.

KERTENKELE ISIRDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kertenkele ısırdığını görmek, rüya sahibinin yakınında dost mu düşman mı bilinmeyen kişilerin olduğu şeklinde yorumlanır.

BÜYÜK KERTENKELE GÖRMEK

Rüyada büyük kertenkele görmek, iki farklı anlama sahiptir. Birincisinde rüyasında büyük kertenkele gören kişinin bahtının açık olacağı şeklinde bir anlama sahipken ikincisinde rüya sahibinin makam ve mevkiinin yükseleceği anlamını taşır.

RENKLİ KERTENKELE GÖRMEK

Rüyada renkli kertenkele görmek, hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyayı gören kişinin çevresinde dedikoducu, ortalığı karıştırmaktan zevk alan ve etrafını yaygaraya veren bir kişi var demektir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ALACA KERTENKELE GÖRMEK

Rüyada alaca kertenkele görmek, olumsuz anlamlara sahiptir. Rüya sahibinin maddi olarak dara düşeceğine, ruh halinin bozulacağına ve günahkâr kişiler tarafından kötülüğe uğrayacağına delalet eder.

19-12/04/kertenkelejpgg.jpg

KERTENKELE SALDIRDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kertenkele saldırdığını görmek, rüyayı gören kişinin başkalarının dedikodusunu yaptığı için günaha gireceği bununla birlikte, kıskanç kişiliği yüzünden çevresi tarafından sevilmeyeceği anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN