Rüyada koyun görmek ne anlama geliyor?

Rüyada koyun görmek ne anlama geliyor?

Rüyada koyun görmek, rüyanın görülüş biçimine göre ve koyunun rengine göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada koyun gören kişi, çevresi tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir kişidir. İşte bilmeniz gerekenler…

 

Rüyada koyun görmek, rüya tabirlerinde aranan konulardandır. Rüyada koyun, zenginliğe, kişinin mutluluğunun artmasına, hayırlı evlatlara, işlerin artması anlamlarına gelir. Koyun sağmak ise hayırlı işlere işarettir. İşte diğer bilgiler…

RÜYADA KOYUN GÖRMEK

Rüyada koyun görmek, farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyasında koyun gören kişi çevresinde sevilip saygı duyulan bir kişidir. Zenginlik anlamına da gelen koyun, mutluluğun artmasına, ailenin genişlemesine, kazanca ve rızka işarettir. Rüyasında koyun peşinde koştuğunu gören kişi işinde başarılı olacaktır. Rüyada görülen koyunun rengi siyah ise bazı konularda sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada koyun sürüsü, toplumdaki insanların kolay yönetilebilir insanlar olduğuna işarettir. Bazı yorumlarda da koyun sürüsü, aynı inanca sahip kişiler anlamındadır. Koyun sürüsü bir tarafa doğru gidiyorsa insanların beraber hareket edip bir olay üzerinde etkili olacaklarına yorulur. Koyunun eve girmesi ise kişinin o sene bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına işarettir.

19-11/07/koyunn.jpg

KOYUN SAĞMAK

Koyun sağmak hayra yorulan rüyalardandır. Rüyasında koyun sağan bir kişinin, hiç beklemediği bir anda eline mal geçer ya da bir kimseden yardım görür. Bazı durumlarda koyun sağmak, mal artmasına ve para kazanarak sıkıntılardan kurtulmaya, hasta insanlar içinde iyileşmeye, borçlular için borcunu ödemeye yorulur.

KOYUN OTLATMAK

Rüyasında koyun otlatan kişinin rütbesi artacaktır. Rüyayı gören kişi terfi edece, işinde yükselecek ve bu yükselmeyle de bol para kazanacaktır. Böylelikle kişi fakirlikten kurtulacaktır. Bazı yorumcularda koyun otlatmayı, lider karakterli bir kişinin toplum içinde yükselmesine yorar. Rüyasında koyuna binen kişi kolay yoldan paza kazanacaktır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KOYUN KESMEK

Rüyasında koyun kesen ve koyundan parça koparıp yiyen kişinin dilekleri gerçek olur. Bazı yorumculara göre koyun kesmek, hapiste bulunan bir kişi için özgürlüğe kavuşmaya yorulur. İslam alimleri ise rüyayı haram mala ve paraya yorar. Öte yandan koyun kesmek, kişinin manevi yönden huzur bulmasına ve düşmanlarına karşı galip gelmeye işarettir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN