Rüyada kumru görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kumru görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kumru görmek, hayırlı haberlerin, güzel günlerin habercisi niteliğinde bir rüyadır. Rüyanın niteliği anlamına büyük etki ettiği için rüyada kumru görmek, rüya tabirleri içinde çeşitli anlamlara sahiptir. karar.com olarak en iyi rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada kumru görmek genellikle hayırlı olarak yorumlanan rüya tabirleri arasındadır. Haberimizde, rüyada kumru yakalamak, kumru yemek, kumru yumurtası görmek gibi rüyada kumru görmek ile ilgili çeşitli yorumları bulabilirsiniz…

RÜYADA KUMRU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kumru görmek, rüyayı gören kişinin ilerinin hep yolunda gideceğine, yaşam boyu canını sıkacak hiçbir olayla karşılaşmayacağına, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder. Rüya sahibinin yakın zamanda çok iyi bir haber alacağı ve büyük mutluluk yaşayacağı anlamını taşır. Rüyasında kumru gören kişi, özlemini çektiklerine kavuşur, yaşadığı hasret sona erer. Bu nedenle rüyada görülen kumru devamlı olarak hayırla yorumlanır.

19-11/07/kumru.jpg

KUMRU YAKALAMAK

Rüyada kumru yakalamak, rüya sahibinin eline, onu tüm sıkıntılardan kurtaracak bir fırsatın geçeceğine işaret eder. Bu fırsat ile kişi, kurtuluşa ve feraha erer, maddi sıkıntıları son bulur.

KUMRU YEMEK

Rüyada kumru yediğini gören kişinin, cimri biri olduğu şeklinde bir anlama sahiptir. Rüya sahibi elinde olan maddi gücü rahatı ve refahı için kullanmaz hem kendi hem de ailesini darlık içinde yaşatır. İhtiyacı olmadığı halde gece gündüz çalışmaya devam eder, bu süre içinde de elindeki parası bitmesin diye harcamalarını hep kısıtlar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KUMRU YUMURTASI GÖRMEK

Rüyada kumru yumurtası görmek, rüyayı gören kişinin iyi niyetli ve gönlü zengin biri olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi, her zaman için elindekini sevdikleri ile paylaşır, yardıma ihtiyacı olana hiçbir zaman elini uzatmaktan geri kalmaz demektir.

KUMRU YUVASI GÖRMEK

Rüyada kumru yuvası görmek, rüya sahibinin ailesine ve sevdiklerine çok bağlı biri olduğu şeklinde yorumlanır. Kişi, sevdiklerine zarar gelmemesi için her konuda dikkatli davranır ve sevdiklerinin üzerine titrer.

KUMRU ÖLDÜRMEK

Rüyada kurgu öldürmek, kişinin kısmetinin kapanacağına, ayağına gelen fırsatları geri tepeceğine delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN