Rüyada küs olduğun birini görmek ne anlama geliyor? Beklenen haberin geleceğine işaret eder

Rüyada küs olduğun birini görmek ne anlama geliyor? Beklenen haberin geleceğine işaret eder

Rüyada küs olduğun birini görmek, kişinin beklediği bir şeyin haberinin duyacağı şeklinde yorumlanır. Bu bir mahkeme kararı da olabilir, bir sınav sonucu da olabilir. İşte, rüyada küs olduğun birini görmenin tabiri...

Rüyada küs olduğun birini görmek, küs olduğun birinin evine geldiğini görmek, küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek gibi farklı rüya tabirleri yapılıyor. Beklenen bir haberi işaret eden rüyada küs olduğun birini görmek, rüya sahibinin sakin kalması ve akıllıca hareket etmesi gerektiği olarak değerlendirilir.

RÜYADA KÜS OLDUĞUN BİRİNİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada küs olduğun birini görmek, kulağı gelecek haberlerde olan ve heyecanlı bir bekleyiş süresi geçiren rüya sahibinin artık beklemek zorunda kalmayacağına ve istediği haberleri alacağına delalet eder.

RÜYADA KÜS OLDUĞUN BİRİNİN EVİNE GELDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada küs olduğun birinin evine geldiğini görmek, karamsar bir ruh hali taşıyan rüya sahibinin boşuna kendini üzdüğüne, beklentilerinin tam da istediği gibi gerçekleşeceğine ve alacağı haberler karşısında çok sevineceğine işaret eder.

RÜYADA KÜS OLDUĞUN BİRİYLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada küs olduğun biriyle konuştuğunu görmek, rüya sahibinin uzun zamandır görüşmediği bir kişinin uzun yollar aşarak onu görmeye geleceği anlamını taşır. Gelen bu kişi, rüya sahibinin çözemediği konularda ona yardımcı olur ve işlerini kolayca halletmesi için yardım eder.

RÜYADA KÜS OLDUĞUN BİRİNİ ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada küs olduğun birini öptüğünü görmek, rüyayı gören kişinin bir konu yüzünden çok sinirleneceğine, kızacağına delalet eder. Ancak kişi bu tutumundan dolayı bir süre sonra pişmanlık duyar. Bu nedenle bu rüya uyarı niteliğindedir, rüya sahibinin sakin kalması ve akıllıca hareket etmesi gerektiğine dikkat çeker.

RÜYADA KÜS OLDUĞUN BİRİNE SARILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada küs olduğun birine sarıldığını görmek, rüyayı gören kişinin ve çevresindekilerin birlik içinde hareket etmeleri sonucunda başarılar elde edeceğine işaret eder.

RÜYADA KÜS OLDUĞUN BİRİYLE KARŞILAŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaştığını görmek, rüyayı gören kişinin yeni bir iş teklifi alacağı ya da devlet dairesine işe gireceği şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN