Rüyada lahana görmek ne anlama geliyor? Rüyada lahana görmenin tabiri

Rüyada lahana görmek ne anlama geliyor? Rüyada lahana görmenin tabiri

Rüyada lahana görmek, rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek olan hayırlı gelişmelere işaret eder. Bununla birlikte görülme şekline göre olumsuz anlamlara da sahiptir. karar.com olarak rüyada lahana görmekle ilgili bilmeniz gerekenleri ve farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

Rüyada lahana görmek, kimi rüya yorumcuları tarafından taş kalpli, merhametsiz ve kaça görünüşlü kişi olarak yorumlanır. Haberimizde, beyaz lahana görmek, lahana sarması görmek, kara lahana görmek gibi rüyada lahana görmekle alakalı rüya tabirlerini bulabilirsiniz…

RÜYADA LAHANA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada lahana görmek, rüya sahibinin herkesten gizlediği sırrı veya parası olduğuna işaret eder. Kimi rüya yorumcularına göre ise, rüyada görülen lahana hem görünüşüyle hem de hareketleriyle kaba olan kişi anlamını taşır.

Rüyada lahana görmek aynı zamanda, rüyayı gören kişinin çok gelir elde edeceği işlere adım atacağı ve hayatının çok güzel yönde ilerleyeceği şeklinde yorumlanır.

BEYAZ LAHANA GÖRMEK

Rüyada beyaz lahana görmek, rüya sahibinin gelirinin artmasıyla isteklerinin ve hayallerinin artacağı, ekonomik açıdan ferahlama yaşayacağı ve ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacağı anlamını taşır.

LAHANA SARMASI GÖRMEK

Rüyada lahana sarması görmek, rüyayı gören kişinin mal varlığını katlayacağına, art niyetli kişileri kendinden uzaklaştıracağına ve tüm belalardan uzak duracağına delalet eder.

KARA LAHANA GÖRMEK

Rüyada kara lahana görmek, rüya sahibinin evladının vatana ve millete hayırlı bir kişi olacağı ve kişinin eşi ile arasında tartışmaların son bulacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte rüyada kara lahana gören kişi yaşayacağı bir olumsuzluk nedeni ile hayal kırıklığına uğrar.

MOR LAHANA GÖRMEK

Rüyada mor lahana görmek, rüyayı gören kişinin hayatını bolluk ve bereket içinde geçireceği, hiçbir zaman maddi sıkıntı yaşamayacağı anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YAPRAKLARI SARARMIŞ LAHANA GÖRMEK

Rüyada yaprakları sararmış lahana görmek, hastalık olarak yorumlanır. Farklı bir tabirde ise, rüyada yaprakları sararmış lahana gören kişi işinde başarı elde eder ve terfi alır.

20-02/11/lahanajpgg.jpg

YEŞİL LAHANA GÖRMEK

Rüyada yeşil lahana görmek, rüya sahibinin sevdiğinden ayrılacağına ve aşkının son bulacağına işaret eder. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN