Rüyada mısır görmenin anlamı nedir? Rüyada mısır görmenin tabiri

Rüyada mısır görmenin anlamı nedir? Rüyada mısır görmenin tabiri

Rüyada mısır görmek, rüya sahibinin hem meddi hem de manevi fayda sağlayacak ilerle meşgul olacağına delalet eder. Rüyanın anlamının iyi çözülebilmesi için nasıl görüldüğü iyi analiz edilmelidir. Ayrıntılı şekilde yorumlanmış rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

 

Rüyada mısır görmek, kişinin borçlarını ödeme gücüne erişeceğine işaret etmekle birlikte, rüyada mısır yediğini görmek, mısır tanesi görmek, mısır taneleri görmek gibi çeşitli şekillerde de görülebilir. Haberimizde rüyada mısır görmekle ilgili farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA MISIR GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada mısır görmek, rüya sahibinin kazancını artacağına ve bu sayede tüm borçlarından kurtulacağına delalet eder. Kişinin çalışma hayatındaki başarısı ev içine de yansır ve mutluluk dolu günler geçirir.

Rüyada mısır görmek, kimi rüya tabirlerinde ise, kişinin keyif alarak ve zorunda olmadığı, keyifle yaptığı bir işten fazladan para kazanacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, rüya sahibinin bir yakını vasıtasıyla girdiği işe sımsıkı sarılacağına, bu işten büyük kazanç elde edeceğine ve tüm maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

MISIR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada mısır yediğini görmek, kimi rüya tabircilerine göre, rüya sahibinin kazancını bereketleneceği şeklinde yorumlanırken, kimilerine göre ise, yakın zamanda bir evlilik yapacağı anlamını taşır.

MISIR TARLASI GÖRMEK

Rüyada mısır tarlası görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında acemilik dönemini atlatarak artık işinde sağlam adımlarla ilerleyeceği şeklinde yorumlanır.

MISIR TANELERİ GÖRMEK

Rüyada mısır taneleri görmek, rüyayı gören kişinin bir arkadaşı sayesinde girdiği işten kazanç elde etmesine işaret eder. Rüya sahibi bu işten sadece kendisi değil yakınlarının da faydalanmasını sağlar.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SARI RENKLİ MISIR GÖRMEK

Rüyada sarı renkli mısır görmek, hasatlığı temsil eder. Rüyasında sarı renkli mısır gören kişinin veya yakınlarının hastalıklarla boğuşacağına ve bu yüzden sıkıntı çekileceğine delalet eder.

19-12/05/misir.jpg

MISIR KOÇANI GÖRMEK

Rüyada mısır koçanı görmek, rüya sahibinin yükümlülüğü altına girdiği sorumlulukları nedeniyle zor zamanlar geçireceğine işarete der. Bununla birlikte rüyasında mısır koçanı gören kişinin korktuğu başına gelir, üzüntülerden kurtulamaz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN