Rüyada nazar boncuğu görmek hayırlı mıdır? Kısmet, bol kazanç, mutluluk demek

Rüyada nazar boncuğu görmek hayırlı mıdır? Kısmet, bol kazanç, mutluluk demek

Rüyada nazar boncuğu görmek, kişinin hayatında "Maşallah" demeyi gerektirecek gelişmelere işaret eder. Rüya sahibini oldukça şanslı günler ve müjdeli haberler beklemektedir. İşte, rüyada nazar boncuğu görmenin anlamı...

Rüyada nazar boncuğu görmek; kısmet, bol kazanç, mutluluk ve huzuru işaret eder. Çok hayırlı ve bir güzel rüya olarak yorumlanır. Bazı rüya tabircilerine göre, rüya sahibinin kayıpları, kötü günleri ve üstündeki uğursuzluğu üzerinden atmayı başaracağına delalet eder.

RÜYADA NAZAR BONCUĞU GÖRMEK

Rüyada nazar boncuğu görmek, rüyayı gören kişinin yaşamında meydana gelecek olumlu gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Rüyasında nazar boncuğu gören kişi çok şanslıdır. Haylini kurduğu, dua ettiği her şeye kısa zamanda kavuşur. Aile hayatında yaşayacağı mutlulukla birlikte, çalışma hayatında da mevkisi yükselir. Planladığı projeleri hayata geçirir ve başarı basamaklarını hızla tırmanır.

Farklı rüya tabirlerinde ise, rüyada nazar boncuğu görmek, rüya sahibinin batıl inançlara kapıldığını, dayanağı olmayan şeylerle uğraştığı şeklinde yorumlanır.

NAZAR BONCUĞU TAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada nazar boncuğu taktığını görmek, rüya sahibinin hayatının anlamı diyebileceği önemli bir konuda umut ettiği ve hayalini kurduğu en büyük şeyin gerçekleşeceğine işaret eder. Aynı zamanda böyle bir rüya görmek, kişinin şansının ve kısmetinin açık olacağı anlamını taşır.

NAZAR BONCUĞU TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada nazar boncuğu topladığını görmek, rüyayı gören kişinin kısmet kapılarının sonuna kadar açılacağına, ardı arkası kesilmeyen güzel olayların yaşanacağına ve çok hayırlı haberler alınacağına delalet eder. Böyle bir rüya gören kişi çalışma hayatında da hiç beklemediği bir terfi alacağı şeklinde yorumlanır.

NAZAR BONCUĞU HEDİYE ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada nazar boncuğu hediye aldığını görmek, rüya sahibinin dertlerinin ve sıkıntılarının uçup gideceğine, kişinin feraha ereceğine ve esenlikler yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi bir süredir başında dert olan bir konudan kurtulur ve üzerinden büyük bir yük kalkar.

NAZAR BONCUĞU KIRILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada nazar boncuğu kırıldığını görmek, kişinin kötü haberle alacağı, hayatının düzeninin bozulacağı ve kısmetinin kapanarak, kazancının azalacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN