Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir?

Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir?

Rüyada ölmüş birini görmek kişi için korkutucu olsa da rüya tabirlerinde iyi şekilde yorumlanmıştır. Rüyada ölmüş birini görmek uzaktaki birinden haber almaya, evlenmeye, yolculuğa çıkmaya işarettir. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada ölmüş birini görmek, rüya tabirlerinde en çok aranan konulardandır. Rüyada ölmüş birini görmek kişinin bir yerlerden haber alacağı anlamına gelir. Ancak rüyanın görülüş şekline göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. İşte bilmeniz gerekenler…

ÖLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK

Rüyada ölmüş birini görmek sevilen birinin geleceğine dair iyi haber almasıdır. Bazı yorumculara göre rüyada ölmüş birini görmek, din eksikliğine, yolculuğa çıkmaya, rahata kavuşmaya ya da evlenmeye yorulur. Rüyada ölmüş birinin elini öpen kişi sıkıntılarından kurtulacaktır.

Rüyada ölmüş kimse güzel bir şekilde görülüyorsa ölen kişinin yerinde huzurlu olduğuna işarettir. Rüyada görülen kişi tanıdık biri değilse rüyayı gören kişinin dünya ve ahiret saadetine erişmesine ve uzun ömre yorulur.

Rüya ölü kişiyi mezarda gören kişi, iş hayatında yaptığı hatalara ve bu hataları düzeltmek için çabalamaya yorulur. Rüyayı gören kişi iş hayatında ani kararlar vermiştir. Rüyada ölmüş kimseyi kefenler içinde görmek ise iyi şekilde yorumlanmamıştır. Rüyayı gören kişi sıkıntılı günler yaşayacak iş ya da aile hayatında ayrılıklar görecektir.

BEYAZ VE SİYAH ELBİSELER İÇİNDE GÖRMEK

Rüyada ölmüş birini siyah ve çirkin elbiseler içinde gören kişi çok üzüleceği bir durumla karşılaşacaktır. Eğer ölü kişi beyaz kıyafetler içerisindeyse rüya sahibi hayallerini gerçekleştirecektir. Bazı yorumculara göre beyaz kıyafet, güzel günlere ve hayırlı bir evliliğe yorulur.

ÖLMÜŞ BİRİYLE KONUŞMAK

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak güzel günlerin habercisidir. İş hayatında iyi bir geleceği olacaktır. Rüyada ölen kişinin, rüyayı gören kişiye ölmediğini söylemesi şehitlik makamına ermek şeklinde ifade edilir.

ÖLÜ BİRİNE BİR ŞEY VERMEK YA DA ALMAK

Rüyada ölü birinden bir şey alan kişi hiç beklemediği anda ödüllendirilecektir. Kişi ölü birine bir şey veriyorsa ahirette güzel bir makamda olacaktır. Rüyada ölü birine yemek veren kişi gerçek hayatta yardıma muhtaç insanlara yardım edecektir. Eğer rüyada ölü birine su verdiğini görüyorsa rüyayı gören kişiye birçok nimet ulaşacaktır.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN