Rüyada örümcek görmenin yorumu nasıldır?

Rüyada örümcek görmenin yorumu nasıldır?

Rüyada örümcek görmek, rüyanın görülüşüne ve rüyayı gören kişinin durumuna göre değişmektedir. Rüya tabirlerine göre rüyada örümcek görmek mutlu ve sevinçli bir haberdir. Rüyada görülen örümcek büyük ise hakkınızda dedikodu yapılacağına işarettir. İşte bilmeniz gerekenler…

Rüyada örümcek görmek, rüya tabirlerinde merak edilen konulardan biridir. Rüyada örümcek, bazı durumlarda olumlu bazı durumlarda ise olumsuz yorumlanmıştır. Genellikle iyi yorumlar yapılmış olsa da evde dolaşan örümcek para sıkıntısına işarettir. İşte diğer bilgiler…

ÖRÜMCEK GÖRMEK

Rüyada örümcek görmek iyi haber almaya işarettir. Bazı yorumculara göre ise hayra ve dine sevgi beslemeye yorulur. Bazı İslam alimleri ise rüyasında örümcek gören kişinin kadınlarla ilişkilerinde daha dikkatli olmaları gerektiğinin söylemiştir. Örümcek büyük ve zehirliyse hakkınızda dedikodu yapılacağına ya da bir hileye kurban gideceğinize yorulur. Bazı yorumculara göre örümcek; hilekar ve kötülük yapan bir kadına veya kocasının yatağında yatmak istemeyen bir kadına işarettir.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Rüyada örümcek yakalamak ise evliliğe yorulur. Örümceğin damdan düştüğünü görmek ise kış ayının sert geçeceğine işaret eder. Rüyada örümcek öldürmek, kötü alışkanlıkları olan bir kadından kurtulmaya işarettir. Bu kişi büyücü veya dürüst olmayan biri olabilir. Rüyada evde örümcek görmekle ilgili iyi yorumlar yapılmamıştır. Eve örümceğin girmesi kazancın ve rızkın azalmasıdır Rüyayı gören kişi maddi sıkıntılar çekecektir.

ÖRÜMCEK AĞI

Rüyada örümcek ağı mutluluğa yorulur. Ağın içerisinde örümcek varsa bu borç ya da bazı sıkıntılara işarettir. Aile hayatı ya da iş hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Rüyasında evindeki örümcek ağlarını atan kişi fakirlikten kurtulacaktır.

19-11/09/rumcekjpgg.jpg

ÖRÜMCEK YEMEK

Rüyada örümcek yemekle ilgili iyi yorumlar yapılmamıştır. Rüyasında örümcek yediğini gören kişi bazı sağlık sorunlarıyla mücadele edecektir. Kişinin işiyle ilgili sorunlar çıkacak ya da çok yakın bir dostundan ihanet görecektir.

ÖRÜMCEK BESLEMEK

Rüyada örümcek beslemek sıkıntı dönemlerin geride kalacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yeni bir dönem başlayacaktır.

ÖRÜMCEK ISIRMASI

Rüyada örümcek ısırması kişiye iş ya da sosyal hayatında sorunlar çıkaracak, maddi ve manevi sıkıntılara sokacak bir kişiye işarettir. Rüyayı gören kişi, bu kişi yüzünden kötü durumlara düşecek ve ailesiyle arası açılacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN