Rüyada sarı yılan görmek ne anlama geliyor? Rüyada sarı yılan görmenin tabiri

Rüyada sarı yılan görmek ne anlama geliyor? Rüyada sarı yılan görmenin tabiri

Rüyada sarı yılan görmek, kem gözlü, kötü niyetli ve sinsi kişileri temsil eder. Böyle insanlardan gelecek olan kötülüklere işaret eden rüyada sarı yılan görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada sarı yılan görmek, rüya sahibinin güçlü bir düşmanı olduğuna delalet eder. Bu düşmen kişiye zarar vermek için fırsat kollamaktadır. Sarı yılan öldürdüğünü görmek, sarı yılan sokması görmek gibi rüyaların tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA SARI YILAN GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sarı yılan görmek, ekonomik anlamda güç sahibi olan birinin etrafındaki insanları etkisi altında tuttuğu anlamını taşır. Bununla birlikte, bu rüya, kişinin etrafında bulunan art niyetli, kötü gözlü ve sinsi düşmanı olduğu şeklinde yorumlanır.

SARI YILAN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin yakınında bulunan ve kötü düşüncelere sahip olan birinden kurtularak rahat bir nefes alacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada sarı yılan öldürdüğünü görmek, kişinin musibetlerden kurtularak, işlerinin yeniden yoluna gireceğine işaret eder.

SARI YILAN SOKMASI GÖRMEK

Rüyada sarı yılan sokması görmek, rüya sahibinin kötü niyetli kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve bu nedenle çok üzüleceğine delalet eder. Rüya sahibi bu nedenle, mutsuz ve huzursuz günler geçirir, morali bozulur ve o da kötülük yapar.

SARI YILAN TARAFINDAN KOVALANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada sarı yılan tarafından kovalandığını görmek, rüyayı gören kişiden daha zengin ve daha güçlü biri tarafından kötülük göreceği, bu kişiden kurtulmak için elinden geleni yapacağı ve büyük zararlara uğrayacağı şeklinde yorumlanır. Bunula birlikte böyle bir rüya gören kişi, iş hayatında rakipleri tarafından zor duruma düşürülür.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

SARI YILAN TUTTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada sarı yılan tuttuğunu görmek, rüyayı gören kişinin içinin ferahlayacağına, dertlerinden kurtulacağına, kafasını kurcalayan ve canını sıkan sorunların son bulacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada sarı yılan tuttuğunu gören kişi, sorunlarının üstesinden gelir ve artık yüzü güler.

20-01/15/sari-yilan.jpg

YILAN GÖRMEK

Rüyada yılan görmek, aile içindeki sürtüşmelere, sıkıntı yaşamaya, endişe ve kaygı yaşamaya delalet eder.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN