Rüyada şeftali görmek ne anlama geliyor? Rüyada şeftali görmenin tabiri

Rüyada şeftali görmek ne anlama geliyor? Rüyada şeftali görmenin tabiri

Rüyada şeftali görmek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına, ileride çok zengin olacağına ve şansının hep açık olacağına delalet eder. Görülme şekline göre farklı yorumlara sahip olan rüyada şeftali görmekle ilgili ve daha fazla rüya tabiri karar.com’da…

Rüyada şeftali görmek hem olumlu hem de olumsuz anlamlara sahiptir. Olumlu anlamında kişinin karşısına hayırlı bir kısmet çıkacağı varken, olumsuz anlamında rüya sahibinin psikolojik sıkıntılar yaşayacağı anlamı vardır. Haberimizde tüm rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA ŞEFTALİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada şeftali görmek, rüya sahibinin aile hayatının huzur içinde olacağına, sağlıklı sıhhatli bir yaşam süreceklerine delalet eder. Aynı zamanda, rüyada şeftali görmek, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, servetinin açılacağına ve iyi bir yaşam süreceğine delalet eder.

HAMİLEYKEN ŞEFTALİ GÖRMEK

Hamileyken rüyada şeftali görmek, rüya sahibinin eşi ve ailesi tarafından her zaman çok değerli olacağına ve kimsenin onu kırmak istemeyeceğine delalet eder.

ŞEFTALİ SOYDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada şeftali soyduğunu görmek, yalancı ve günahkâr olan rüya sahibinin çok kısa sürede bu kötülüklerden vazgeçerek Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder. Rüyada şeftali soyduğunu görmek, kişinin ibadetlerini eksiksiz yerine getireceğine ve iyi bir Müslüman olma yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

ŞEFTALİ DİLİMLEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada şeftali dilimlediğini görmek, rüyayı gören kişinin eşinin çok saygılı, eşinin fikirlerini önemseyen ve sorumluluklarının bilincinde olan biri olduğu şeklinde yorumlanır.

BİRİNE ŞEFTALİ VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada birine şeftali verdiğini görmek, rüyayı gören kişinin ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacağına, gelirinin bir kısmını hayırlı yollarda infak edeceğine delalet eder. Rüyada birine şeftali verdiğini görmek cömertliği temsil eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ŞEFTALİ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada şeftali yediğini görmek, çoğunlukla hamilelikle ilgili yorumlara sahiptir. Rüyayı gören kişinin hamile olabileceğine ve yakın zamanda çocuk sahibi olabileceğine delalet eder.

20-02/19/ruyada-seftali-gormek-ne-anlama-gelir-9122.jpg

ŞEFTALİ TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada şeftali topladığını görmek, bekarlar için evliliğe, evliler içinse yeni bir bebeğin habercisidir. Bununla birlikte, rüyada şeftali topladığını görmek, müjdeli haber, kısmet ve şans olarak yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN