Rüyada sevdiği kızı görmek ne demek? Rüyada sevdiği kızı görmenin tabiri

Rüyada sevdiği kızı görmek ne demek? Rüyada sevdiği kızı görmenin tabiri

Rüyada sevdiği kızı görmek, uzun zamandır ilişki içinde olunan kişi ile yakın zamanda evlenileceğine delalet eder. Rüyanın niteliği anlamını büyük ölçüde etkilemektedir. Haberimizde Rüyada sevdiği kızı görmek ile ilgili çeşitli rüya tabirlerini bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı görmek, yapılacak evliliğe, yaşam boyu mutluluğa delalet eder. Ancak, rüyada sevdiği kızı başkasıyla görmek, hamile görmek, kaçırdığını görmek gibi farklı şekillerde görülebilir ve farklı anlamlar taşıyabilir. karar.com’da en iyi rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA SEVDİĞİ KIZI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüya sahibinin uzun zamandır birlikte olan sevdiği ile evlenmesine engel olan maddi sıkıntıları aşacağı ve kısa zamanda mutlu bir yuva kuracağı şeklinde yorumlanır. Birbirini seven ve değer veren çift maddi problemleri aşmalarının ardında mutlu bir hayata yelken açarlar. Yaşamları boyunca mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olur, bu şekilde yaşlanırlar.

19-11/12/sevdigi-kizjpgg.jpg

SEVDİĞİ KIZI ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı öptüğünü görmek, kişinin sevdiği ile evleneceği, mutlu ve mesut bir yaşam sürecekleri şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, farklı rüya tabirlerinde bu rüya, rüya sahibinin yaşamındaki yeni dönemde çok hayırlı işlerde bulunacağına, başarılı adımlar atacağına delalet eder.

SEVDİĞİ KIZI BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla görmek, huzursuz edici bir rüya olsa da bunu çok kafaya takmamalıdır. Çünkü rüyanın anlamı rüyada görülenin tam tersidir ve kişinin sevdiği kızın gözü ondan başkasını görmemektedir.

SEVDİĞİ KIZI HAMİLE GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek, rüya sahibinin hem iş hem de özel hayatının bir analizini yaparak eksik ve hatalarını gözden geçireceğine, her şeye yeniden başlayacağına, yepyeni bir başlangıç ile huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

SEVDİĞİ KIZI SAKALLI GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek, rüyayı gören kişinin etrafında onun iş ve aşk yaşamındaki mutluğunu çekemeyen birileri olduğuna delalet eder. Bu kişiler, rüya sahibinin arkasında konuşuyor ve kötülüğünü isteyen kişilerdir. Bu nedenle uyarı niteliğinde bir rüyadır ve rüya sahibi, bir an önce bu kişileri tespit edip yapacaklarının önüne geçmelidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN