Rüyada sevgili görmenin tabiri | Rüyada sevgili görmek ne anlama geliyor?

Rüyada sevgili görmenin tabiri | Rüyada sevgili görmek ne anlama geliyor?

Rüyada sevgili görmek, bekâr kişiler için iki farklı anlam taşır. Hem rüya sahibinin sevgilisi ile evlilik yolunda bir adım atacağı şeklinde yorumlanırken, hem de kişinin sevgilisinin ondan uzaklaşacağı yorumuna sahiptir. karar.com olarak rüyada sevgili görmekle ilgili farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

Rüyada sevgili görmek, rüyada gördüğünüz sevgilinizin tavırlarına göre yorumlanır. Eski sevgili görmek, ailenin sevgiliyi öğrendiğini görmek ve sevgiliyi öptüğünü görmek gibi farklı anlamlar taşıyan rüyaların tabirlerini haberimizde okurlarımız için hazırladık…

RÜYADA SEVGİLİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sevgili görmek, bekâr olan rüya sahibi için olumlu ve olumsuz olarak iki farklı şekilde yorumlanır. Olumlu olan tabirde, rüyada görülen sevgili ile ilişkinin bir adım daha ileri gideceği ve evliliğe hazırlıkların başlayacağı anlamını taşır. Olumsuz olan tabirde ise, kişinin sevgilisinin ondan uzaklaşacağı, sevgisinin azalacağı ve tartışmalar yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada sevgili görmek, kişi eğer rüyada sevgilisi ile güzel vakit geçirmişse, müjdeli haber alacağına delalet eder. Eğer ki, rüyada görülen sevgili aksi tavırlar sergilemişse ve tartışma yaşanmışsa, kişi ile sevgili hakkında dedikodu yapıldığına ve bu dedikoduların çiftin kulağına giderek canlarını sıkacağına delalet eder.

ESKİ SEVGİLİ GÖRMEK

Rüyada eski sevgili görmek, rüya sahibinin canının sıkılmasına neden olacak olaylar yaşanacağı ve kişinin aklından bir türlü çıkaramadığı olaylar olduğu şeklinde yorumlanır. Eğer rüya sahibi evli ise, eşi ile arasında tartışma yaşanır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

AİLENİN SEVGİLİYİ ÖĞRENDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada ailenin sevgiliyi öğrendiğini görmek, sıkıntıların ve dertlerin artmasına işaret eder. Rüyada ailenin sevgiliyi öğrendiğini görmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin ailesi ile arasında tartışma yaşanacağına ancak kişinin sonradan aile büyüklerinden özür dilemek durumunda kalacağına delalet eder.

20-02/13/ruyada-eski-sevgili.jpg

SEVGİLİYİ ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada sevgiliyi öptüğünü görmek, rüya sahibinin yaşamında pek çok bela ile karşılaşacağına, sıkıntılarla boğuşacağına ancak sabırlı davranışları sayesinde feraha ulaşacağına delalet eder. Rüyada sevgiliyi öptüğünü gören kişinin ailesi ile arası hep iyi olur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN